Přejít na obsah

PaegasRobin777

Uživatel
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Bez kabelu Naplno 5G
  • Vodafone mobilní služby
    Premium 5G
  • Vodafone televize
    -
  • Vodafone zařízení
    -
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Krucemburk
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PaegasRobin777's Achievements

Úroveň 5

Úroveň 5 (5/14)

  • Reacting Well
  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post
  • One Month Later

Nejnovější odznaky

2

Popularita

  1. Pro Slamb: Prostě není. Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) O2 Data Zlatý 20/5 Mb/s za 999,00 Kč O2 Bezdrátový Internet 5G 100/20 Mb/s za 599,00 Kč není k dispozici. T-Mobile Bezdrátový Internet 100 100/25 Mb/s za 649,00 Kč + jiná adresa 149,00 Kč pouze 20/5 Mb/s .není k dispozici. T-Mobile Next internet neomezeně XL 1045,00 Kč opět 5G není k dispozici. A proč bych měl dávat za číslo 2000,00 Kč ?
  2. Vodafone Premium za 922,00 Kč Vodafone Super + (20 Mb/s) za 698,00 Kč Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) Za mně spokojenost,nestěžuji si. Nabídka od O2 a T-Mobile odpověď ? Není a nebude. Tečka
  3. Pro kautskym: Proč lezete,kam nemáte lézt. Psal,citoval jsem,že appka funguje a že čísla jsou dole pod Moje služby > Teta Hela,Kája,Monika… > Ostatní služby > Změna aktivních služeb Tak se podle toho držte.
  4. Pro Adolf.Shitler: Vždyť to píšu,cituji. Aktuální ceník od 1.srpna 2024 https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/794/prehled-tarifu-a-sluzeb.pdf Pouze byly osloveni klienti,zákazníci se staršími tarify Vodafone (Oskar) jako Odepiš…
  5. 1) Vodafone žádný nový tarify nemá a nepředstavil je.Nešiřte nepravdivé informace. 2) Momentálně je tato nabídka https://www.vodafone.cz/tarify/ 3) Vodafone Super + (20 Mb/s) nenabízí a není ani v retenční nabídce https://www.vodafone.cz/prejdete-k-nam/ Že je v ceníku,protože tam je.Pokuď o něj klienti,zákazníci zažádají.Pokuď splní podmínky,můžou ho mít i za podpultovou cenu 698,00 Kč nebo Premium za 922,00 Kč. Sumasumárum až budou představeny nové tarify,tak se vše klienti,zákazníci dozví na https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/ dále na Mobilmania,Mobilizujeme,Mobilnet a další.Tak,že zde tzv. nešiřte nepravdy,
  6. Na aplikaci není co opravovat. Aplikace funguje Pokuď nemáte dole vlevo v Moje služby svojí tetu,tak jí nemáte vůbec pod palcem (pod účtem).
  7. Ale jde. Vlevovo dole pod Moje služby. Mělo by tam být všechny čísla a lužby ,který využíváte.
  8. Appka Vodafone Můj Vodafone jde přes e-mail a a heslo se speciálním znakem. Nastavování služeb taky. Bez ověřování.
  9. Tak Cetin zrychluje. Je potřeba si nejdřív zjistit přímo u nich jestli opravdu ke zrychlení došlo. Například: Cetin: ukazuje 180 Mb/s a konkurence 250 Mb/s kde je těch 70 Mb/s no ? Vodafone Internet Super DSL 100/25 Mb/s Proč nemůžu mít 250/50 Mb/s ? Dojde ke změně i i na 5G když koupili volný kmitočty od PODA ?
  10. Tak přátelé bez dvojfázového ověřování. Od teďka hledejte nastavování pod položkou Změna aktivních služeb. Moje služby > Ostatní služby > Změna aktivních služeb Hezký (snad už) konečně bude klid.
  11. Jdite už fakt dozadele. Nahlásil jsem dnes,že v appce chybí navyšování rychlosti a dva balíčky a to na tři dny a sedm dní. No a ta prasečina se opět opakuje. Po zadání e-mailu,nového hesla a zadání SMS kódu,Vás to odhlásí. Jdite už fakt od válu. Už potřetí jsem odinstaloval včera na dnešek aplikaci. Kolem poledne to šlo a teď se to opakuje. Když na to nemáte,tak to nedělejte.
  12. Prostě přes Appku Můj Vodafone nejde. A nejsou tam dva balíčky na 3 dny a 7 dní zrychlení. U dokoupení dat se nic neděje.
  13. Mám jen jeden vzkaz: Petr Brunclík - Viceprezident pro informační technologie, Miroslav Bula - Viceprezident pro sítě, Milan Raška - Viceprezident pro marketing jdite od válu. Od 31. července aplikace Můj Vodafone nefunguje.Už 6 dní se v ní hrabete..Nejde zapnout navýšení rychlosti,jen se chvastáte o aplikaci Vodafone One,která nefunguje. Dětský tarif (3 GB) Vodafone nepotřebuje,mají Vodafone Super,Super +,,Vodafone Je to v tobě. Odstupte od nesmyslnných experiimentů. Klienti (zákazníci,uživatelé) chtějí 100 GB. Dále Vodafone Připojení Bez kabelu Premium 5G (přenosný) nebo Bezdrátový internet. A propos proč není Internet Basic Lite 250/50 Mb/s a ne jen Internet Super DSL 100/20 Mb/s ? Odkoupilo jste od PODY frekvence na 5G.Na vysílači Krucemburk/Vojnův Městec signál hapruje.
  14. Pro Kautskym:Já to tam mám,dával jsem to sem,odpovídal jsem na to. Nechápu proč mně to admin maže.
  15. Navýšení rychlosti jde na webovkách. Kde jsou navíc dva (nesmyslnný) balíčky na 3 dny nebo na 7 dní (na týden). Sorry: Jdite sakra od válu. Příští léto a letos k Vánocům dejte SIM karty se 100 GB a nový tarif Připojení Bez kabelu Premium 5G (přenosný) nebo Bezdrátový internet a ne pro děti. Služby > Internet >
×
×
  • Vytvořit...