Přejít na obsah

CoE

Uživatel
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele CoE

  1. CoE

    Chyby Vodafone TV

    Ondra - Vodafone: Dobrý den, děkuji, již jsem odeslal hlášení přes zaslaný odkaz.
  2. CoE

    Chyby Vodafone TV

    Jenom, aby si někdo z Vodafonu dokázal představit, jak skvělé poskytují služby. Nahrál jsem na telefon dvouminutové video vysílání Eurosportu. Vodafone TV je spuštěna v aplikaci Chrome a vysílání je naprosto nekoukatelné - jestli, tak to jede tak 15 - 20 FPS. A ještě, co se týče přehrávání. Mám na svém 38" monitoru jen dvě možnosti. Sledovat místo videa obrázkovou slideshow na fullcsreen a nebo fullscreen vypnout a sledovat to co vidíte na přiloženém screenshotu. Na video se můžete podívat zde: https://photos.app.goo.gl/d8C2tTij8z7S9yCV6. Pro jistotu ještě přidávám specifikaci počítače - to kdyby náhodou někdo chtěl argumentovat, že mám slabý stroj: MB: Asus ROG Strix B650E-F CPU: AMD Ryzen 5 7600 RAM: Kingston Fury Beast 2x16 GB DDR5, 6000 MHz, AMD Expo GPU: Sapphire Radeon Nitro+ RX7900 XT MONITOR: LG Ultra Gear 38GN950 (rozlišení 3840x1600) SYSTEM DISK: M.2 Samsung 980, 1TB DATA DISK: Samsung 870 QVO 8TB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 750W OS: Windows 10 Home Ani jako vtip to není dobrý. Za tohle já platit nebudu, takže jestli nebude rychle zjednaná náprava, končím po dvaadvaceti letech s Vodafonem.
  3. CoE

    Chyby Vodafone TV

    Sparrow: Máte naprostou pravdu, tohle nechápu a ani to nechci pochopit. Chci uživatelsky přívětivou aplikaci, kterou bude radost používat. Při každém spuštění zamáčknu slzu a zavzpomínám na HorizonGo od UPC, která také nebyla kdo ví co extra....ale v porovnání s tímhle paskvilem...doufám, že se sem smí psát i oprávněná kritika.
  4. CoE

    Chyby Vodafone TV

    cvancara: No takhle jsem to před několika dny měl také. Toho nového formátu jsem si všiml včera. Jinak to načítací kolečko mě dohání k šílenství. Když na začátku letošní sezóny Formule 1 neměl Vodafone práva na vysílání, tak jsem si na tři měsíce zaplatil konkurenční Telly TV - nebe a dudy. V prohlížeči to jelo jak po másle bez sebemenšího zaškubnutí...no, mám o čem přemýšlet. Myslel jsem si, že po jednadvaceti letech u Vodafdonu mě už nic nepřekvapí - hodně naivní z mé strany.
  5. CoE

    Chyby Vodafone TV

    Mohl bych se prosím pěkně zeptat, který chytrák má na svědomí novou verzi Vodafone TV v internetovém prohlížeči? Proč nejde mít obrazem vyplněné okno a proč se defaultně pouští jako fullscreen? Pracuji ve dvou oknech a tato nová verze je naprosto nepoužitelná. Dále je aplikace nepoužitelná v prohlížeči Chrome...neustále se mi seká a neustále načítá. Nebo se sekne obraz, zvuk jede dál a najednou obraz zrychleně dožene zvuk. Ve Firefoxu je to o něco lepší, ale proč aplikace bere více než 1 GB z RAM při jediném otevřeném panelu?
×
×
  • Vytvořit...