Přejít na obsah

Firestone

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Firestone

  1. Před hodinou, tomus napsal:

    Pročti si tohle vlákno všechny otázky na které se ptáš už tady byly zodpovězeny, 

    Ano je nutná výměna, protože modemy Cisco jsou již technologicky velmi zastaralé a končí jim bezpečnostní certifikace bez kterých modem nelze dál provozovat.

    To jsem si od začátku prošel, zjistil spoustu užitečného, ale úplně se přesně nedozvěděl, jestli je to pro všechny případy i pomalejších tarifů. Ale co to teď chápu, tak to bude pro všechny a navíc akorát zjišťuju, že ruší i historické pomalejší tarify. Tak to je ruku v ruce.

  2. Hezký den všem, ohledně nutnosti výměny modemu je opravdu třeba řešit i v případě nižších rychlostních tarifů v řádu desítek Mbps, anebo se jedná čistě o další technologický krok a i když máme doma čistě jen pevný kabelový internet bez dalších služeb, tak během června ostrouháme? Líbí se mně koncepce, že je to "jen modem" a za něj si dám vlastní router s nastavením co je třeba. Několika stovkový Mbps doma nepotřebujeme, tak se trochu obávám, že nám budou chtít vnucovat  s výměnou modemu i nepotřebně rychlé tarify 🙂 Nehledě za cenu za pronájem jejich nového zařízení. Stávající CISCO máme svoje.

    Díky moc za názor.

×
×
  • Vytvořit...