Přejít na obsah

PaRa

Uživatel
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele PaRa

  1. @Marek-26jdu na 500 takže předpokládám, že dostanu rovnou stationu.
  2. @Ondrej1Díky moc za rozvedení, závěr je jasný, jediné co dává smysl je pronájem Vodafone station, Compal nemá o moc menší spotřebu, mohou být problémy a stejně ho budou zjevně časem měnit, protože DOCSIS 3.0. Ještě jednou díky moc, plán je jasný, vyhandlovat cenu tak abych se dostal na aktuální stav ;oD
  3. @Ondrej1Díky, co jsem našel nejaké meření, tak Compal se dostal na 11.9W v průměru za 12d, ale v plné polní, ne jev režimu bridge, tam předpokládám, že by se měl dostat podstatně níže, viz vodafone statios 24w vs. 11.7w. Měřil jste ten compal v brigi nebo i s wifi apod.? Dídy moc.
  4. @Marek-26Děkuju moc za vyčerpávající informace. Bohužel z toho nevyplívají úplně povzbudivé závěry, nákup v zahraničí nedává smysl, protože je otázkou kdy nebudu splňovat zabezpečení a nebudu mít net. Co se týče limitu rychlosti, teď jedu na 300megabitu, opravdu nevidím jediný důvod pro vyšší rychlost, těch 300 stačí na cokoli, čili limitace do 500 mě opravdu netrápí. Co s týče Compalu tak ten mi nechtějí dát. Proto jsem zkoumal alternativy, včetně bázoše, kde mi ale zase řekli, že ten nevpustí protože už byl registrován. Je tomu skutčeně tak? Zkusím tedy dále boxovat za Compal v pronájmu, třeba se někam dobereme ... Ten Compal umí čistý bridge režim? Co se týče toho aktuáního Vodafone station, netušíte zda umí čistý bridge? Někde jsem četl, že ne, někde, že ano. Potažmo netušíte jakou má v tomto režimu spotřebu? Ještě jednou moc děkuji, dozvěděl jsem se toho od vás více než od 3 techniků vodafonu.
  5. Zdravím, již jsem se stal objetí ciscopepidemie. Čímž jsem se dopracoval až sem. Ekvivalentní zařízení = "tupý" modem už se nedělá? Nabízena je mi pouze a jenom Vodafone station a změna ze 6w modemu na 24w (protože u nás doma komunikuje pořád něco) se mi úplně nezajídá. Samozřejmě router mám svůj, modem je hozen v racku kde wifi fakt nevyužiju. Co jsem pochopil když si na bázoši koupím Compal CH7465LG tak z něj budu mít těžítko protože už byl jednou registrován a vodafon, na rozdíl od předchozího UPC, neumožní daný modem registrovat jinde takže budu mít cihlu. Je tomu tak? Jedna věc je pronájem, ale druhá je také spotřeba energie, protože ta se dostane nad roční cenu pronájmu. Opravdu není "tupý" modem, který by splňoval jejich 9 stránkový soupis restrikcí? Děkuji moc za jakékoli rady.
×
×
  • Vytvořit...