Přejít na obsah

Hodo65

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Hodo65

  1. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    @TechnikusTeď změřeno, je to přesně 23,8 cm. Měřeno kolmo od stolu, ta zadní hrana modemu není naprosto kolmá na podložku.
  2. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    @TechnikusJá se k němu dostanu v pohodě (stojí mi na polici), až večer dorazím domů, změřím naprosto přesně 😉.
  3. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    @JendaDíky za informaci a doufám, žes doma ten řev ve zdraví přežil 😉 👍. Délka potvrzena ze dvou zdrojů, tak jen doufám, že mi nepřinesou nějakou novou revizi s metrovým kabelem, to by mi asi šlehlo 😁.
  4. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    @Marek-26Moc díky za změření délky kabelu a za informace o napájecím zdroji 👍. Jak dnes všichni výrobci šetří i na haléřových položkách, měl jsem obavu, aby nešetřili i na délce kabelu 😁, což by mi způsobilo drobné komplikace při zprovoznění modemu na místě, kde má být. Vidím ale, že v tomto případě byl můj předpoklad mylný. Délka kabelu je tedy dostatečná i se slušnou rezervou, takže problém tímto vyřešen. Ještě jednou moc děkuji za ochotu a za pomoc 👍👍.
  5. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    @JendaBohužel řeším centimetry, takže okometrický měření asi nebude to nejpřesnější 😉. Zkusím počkat, jestli někdo bude ochotnej riskovat vykázání z domova za několikaminutový odpojení domácnosti od internetu 😁.
  6. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    @Marek-26Moc díky za ochotu, kdyby se to povedlo změřit, zjistil bych, jestli budu muset něco řešit nebo bude délka kabelku dostačující a nic řešit nebude třeba. Pokud se povede změřit délka samotného kabelu bez konektorů, bylo by to asi nejlepší. Když to nakonec bude méně než těch 1,5 m, mohl bych ještě poprosit mrknout se na ten konektor, co jde do modemu, jestli je to standard 5,5/2,1 mm? Kdyby se jednalo o tento konektor, asi bych koupil to prodloužení napájecího konektoru z předchozího odkazu, přišlo by mi to zřejmě jako nejčistší řešení. Umístění modemu bude naprosto stejný jako stávající Cisco EPC3925, takže ta délka 1,5 m by byla ještě dostačující, o 10 cm méně už asi nebude stačit. Ještě jednou moc díky 👍👍.
  7. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    Díky za odpovědi. Možnosti, jak to případně vyřešit, už jsem hledal, pokud bude přívodní napájecí kabel krátký, jako nejlepší řešení mi přijde asi tohle https://www.xcoresystem.cz/napajeci-kabely-notebooky/2738132-premiumcord-prodluzovaci-kabel-napajeciho-konektoru-55-21-mm-15-m-8592220013622.html Samozřejmě je to varianta za podmínky, kdy je napájecí adaptér osazen standardním konektorem 5,5/2,1 mm, což zatím nevím. Kabel nastavovat nechci, párkrát jsem to dělal a téměř vždy s tím byl po nějaké době nějaký problém. Možná zatím řeším problém, který neexistuje, ale rád bych byl připraven dopředu, než abych to pak řešil narychlo po návštěvě technika. Kdyby tedy někdo znal tu délku kabelu, byl by to dobrej základ pro další postup.
  8. Hodo65

    Modem Vodafone Station

    Asi za 3 dny mi přijde vyměnit technik můj stávající modem Cisco EPC3925 za Vodafone Station. Aktuálně mám modem od el. zásuvky asi 1,5 a mám obavu, aby kabel od napájecího adaptéru Vodafone Station byl stejně dlouhý, jako od Cisca, nechci řešit prodlužovačku ani místo umístění modemu. Mohl by, prosím, někdo, kdo Vodafone Station již vlastní, změřit délku kabelu napájecího adaptéru? Pokud by to bylo méně než těch cca 1,5 m, musel bych koupit prodloužení napájecího kabelu, případně rovnou celý napájecí adaptér s potřebnou délkou napájecího kabelu. V tom případě bych poprosil o informaci, jaké jsou parametry adaptéru (Volty, Ampéry) a zda je na adaptéru standardní napájecí konektor 5,5/2,1 mm. Moc děkuji za informaci.
×
×
  • Vytvořit...