Přejít na obsah

PavelCibulka

Uživatel
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele PavelCibulka

  1. U nas v dome (30 bytu) je uz nasmlouvany Vodafone. Netbox se sem nedostane.
  2. Ono by to bylo fajn, kdyby existovala nejaka moznost volby. Cokoliv z moznosti: Vodafone dotahne kabel rj45 - zapojim si do vlastniho routeru Vodafone dotahne opticky kabel - zapojim si do vlastniho routeru Vodafone dotahne kabel + modem / router - ale s nejakou normalni spotrebou a cenou. S tou spotrebou souvisi, ze v lete o to vic musi bezet klima. Ani jedna z tech monzosti bohuzel neni. Jen predrazeny modem s obrovskou sporebou. Navic Vodafone dodava internet do celeho domu, takze neni ani mozne se pripojit k nekomu jinemu.
  3. Tak to mam pro vas dobrou zpravu Heureka nasla 989 lednic co maji spotrebu mensi nez 24W. https://lednice.heureka.cz/f:3384:-0.576/
  4. Ta cena za pronajem modemu je nehorazna. Abych dostal 70Kc mesicne v AirBance pri dnesnim uroku 3.75% rocne musel bych tam ulozit 23 000Kc. Pochybuji ze ten modem ma cenu 23 000Kc. Spis bych hadal pri mnozstevni sleve a (ne)kvalike modemu nekde kolem 500Kc. Taky je potreba vzit v uvahu ze ten modem ma vetsi spotrebu nez lednicka. (Spotřeba modemu je 17 až 24 W v zapnutém stavu.) To ale nevadi protoze to plati zakaznik. Pritom Vodafone vydava PR zpravy o tom jak je ekologick... napr: https://www.vodafone.com/about-vodafone/how-we-operate/suppliers/suppliers-purpose-overview/vodafones-commitment-environment Z toho vseho plyne ze duvod proc si zakaznik nemuze vybrat svuj vlastni modem je jen co nejvic ho oskubat (nehlede na dalsi skody - viz spotreba elektriny).
×
×
  • Vytvořit...