Přejít na obsah

cajky

Uživatel
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele cajky

  1. cajky

    4G+ vs 5G

    @PaegasRobin777Tarif se možná už nenabízí, ale v pondělí 3.6. jsem si ho vyjednal a za mnohem, mnohem lepší cenu, něco takového, jako jsou ceníkové ceny bych já osobně za tarif nikdy neplatil 🙂 Jinak zkouším ten hotspot a byť jsem stále na rychlosti 10Mb/s, jelikož čekám na schválení postoupení nějakých smluv, potom automaticky přejdu na vyšší, tak i s touto rychlostí nemám zatím absolutně vůbec žádný problém, dokonce mi přijde, že to běhá rychleji, než na WiFi. Takže změna telefonu skvělá volba, až přemýšlím, jestli nezůstat u pomalejšího tarifu :)
  2. cajky

    4G+ vs 5G

    No, tak už držím nový mobil a jsem zvědavý, až to vyzkouším :)
  3. cajky

    4G+ vs 5G

    Všem děkuji za názory. Díky tomu i řeším, jestli 10Mb/s nebo 20Mb/s, rozdíl v ceně je 100,- @tomus- je to stejně zůstane jak hod mincí no. @Marek-26- pevné připojení doma samozřejmě mám 😉 @r2d2@r2d2 - telefon mám Realme X2 Pro
  4. Dobrý den, mohl bych poprosit o radu, či názory? Aktuálně vlastním telefon, který nemá 5G. Mám neomezený tarif Super(10Mb/s) a každým dnem budu zkoušet Super+(20Mb/s). Často používám mobil jako hotspot, kdy pravidelně navečer se mi sekají streamy a rychlost je třeba do 3Mb/s, holt Praha a lidi se vrací domů, takže zahuštěnější síť. Má otázka zní, pomůže mi telefon s 5G s rychlostí, abych byl blíže tomu maximu, ať už těch 10Mb/s či 20Mb/s? Je velká pravděpodobnost, že to pomůže? Zase bych nerad kupoval(měnil) telefon jen kvůli tomuto, pokud by to nepomohlo, ale pokud je vysoce pravděpodobné, že ano, tak velice rád :) Jak jsem se dočetl, tak právě 5G by tomuto mělo pomoci, když je někde větší množství lidí, je to tak? Děkuji za názory.
×
×
  • Vytvořit...