Přejít na obsah

Kurtz

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Kurtz

  1. Kurtz

    Jak rozsirit sit

    Lze pouzivat sitovy porty v Deco jako switch pro pripojeni dalsich zarizeni (napr. TV)? Na jejich webu je pokazde pouzivaji na propojeni s routerem nebo dalsimi Deco jednotkami.
  2. Kurtz

    Jak rozsirit sit

    Dekuji vsem za rady. Jen tu padli asi vsechny me moznosti a porad s nejsem jisty, co je vlaste v mem pripade nejlepsi. 1) Za super wifi se mi nechce platit. Asi bych radeji vlastni zarizeni. Navic bych si k tome jeste musel dokoupit switch. To jsou hned 3 dalsi zarizeni, ktere spotrebovaji elektrinu. 2) Extender + switch. Neni uz jednodussi koupit router, ktery oboje spouje? 3) Router se jevi jako nejjedodussi a nejlevnejsi reseni. Jen se hodne bojim prepinani siti. Soucasny router dobre pokryva 90% bytu a slabe zbylych 10%, takze se site budou prekryvat vyrazne. Nevim jake kanaly presne aktualni routery pouzivaji. Co treba tento za 940,-? https://www.datart.cz/router-tp-link-archer-ax1800-archer-ax1800-cerny.html @tomusU tebe se site prepinaji v pohode? 4) Mesh vypada take docela fajn, i kdyz to vyjde uz draz. Ubiquiti je uz dost drahe a nejsis v sobe nema switch. Od TP-LINKU ma switch se 3 konektory az DECO X50 za 3400. I kdyz jsem nekoukal, jak presne se to zapojuje. Jestli je v tom zase router nebo porad routuje puvodni router. Vyplati se to nebo uz je to overkill? https://www.softcom.cz/eshop/tp-link-deco-x50-2-pack-home-mesh-wi-fi-6-system_d278815.html?hgtid=7b7e6265-76ce-425e-a40d-e8067bbe5cee Jeste jednou diky za rady.
  3. Ahoj, potreboval bych poradit, jake zarizeni koupit, abych rozsiril existujici internovou sit. V soucasne dobe mam Vodafone Compal router v chodbe. Wifi pokryva vetsinu bytu, ale v obyvacim pokoji je jiz signal velmi slaby. Zaroven mam do vsech pokoju roztahane sitove kabely. Rad bych: 1) Zesilil Wifi existujici signal v obyvacim pokoji. Nechci vytvaret nove site. Je potreba dokryt jen jeden pokoj, takze nepotrebuji velke pokryti. 2) V obyvacim pokoji mam vyvedene 2 sitove kabely. Rad bych je rozbocil na 3, abych tim pripojil PS5, TV a STB. Jake zarizeni si mam koupit? Idealne neco s co nejnizsi spotrebou a cenou. Diky!
×
×
  • Vytvořit...