Přejít na obsah

Xa1

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Úspěšná řešení

  1. Xa1's příspěvek in Chytré dobíjení was marked as the answer   
    Poslední neúspěšný pokus o nastavení Chytrého dobíjení byl dnes (24.6.2024) ve 13:10. Před tím jsem se pokoušela Chytré dobíjení nastavit několikrát v průběhu dne ve středu 19.6.2024, následně ještě v sobotu 22.6. a v neděli 23.6.2024. Bohužel zatím bez úspěchu. Vždy skončím v 3. kroku shrnutí zprávou: "Při načítání došlo k technické chybě. Zkuste to prosím později."  Tak jako je uvedeno ve screenu v mém úvodním příspěvku.
    Přes formulář "Zeptejte se nás", jsem poslala dotaz už v sobotu 22.6.2024 včetně screenu, který je i zde u mého úvodního příspěvku. Zatím nemám odpověď. Takže ještě počkám, co se dozvím. 
    Nicméně děkuji za odpovědi.
    Dobrý den, 
    dnes se mi konečně povedlo úspěšně nastavit Chytré dobíjení na předplacené kartě. V kroku 3 (shrnutí) se nezobrazila chybová zpráva a následně došlo k přesměrování na platební bránu potom, co jsem v kroku 2 (nastavení) nevyplnila požadované datum ukončení. Pokud bylo v kroku 2 uvedené nějaké datum ukončení, tak se následně v kroku 3 (shrnutí) po odsouhlasení podmínek a kliknutí na "Pokračovat" vždy zobrazila chybová zpráva: "Při načítání došlo k technické chybě. Zkuste to prosím později." Po zobrazení této zprávy už nedošlo k přesměrování na platební bránu.
    Jen doplňuji, že jsem v kroku 2 zkoušela do kolonky "Požadované datum ukončení" vyplnit například tato data 31.12.2024, 30.6.2025, 31.5.2026. Ovšem pokaždé při vyplnění požadovaného data ukončení nebylo následně možné nastavení Chytrého dobíjení dokončit. 
    V mém případě je tedy problém vyřešen, ale pravděpodobně nebudu jediná, kdo tento problém může řešit. Zřejmě by tedy bylo vhodné ze strany Vodafone ověřit, zda formulář pro Chytré dobíjení funguje správně.
×
×
  • Vytvořit...