Přejít na obsah

Vláďa007

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vláďa007

  1. @quadra2030Tak samozřejmě z pohledu principiálního se jedná u obou přenosů o modulaci signálu na daném frekvenčním pásmu, ale to tady nikdo rozebírat nechce. Stejně tak Fritzbox umí z pásma DVB-C streamovat po vnitřní síti nekódované DVB-C kanály, ale to taky asi nikdo v době Vodafone TV aplikace aplikace dělat nebude.
  2. Proč Fritzbox? Protože je to perfektní řešení vše v jednom. Již mám 5. generaci a jsem nadmíru spokojen. Mám bílý Compal a nechci tu mít 2 krabky, co se hřejí. Taky jsem všechny kupoval na Amazonu a s žádným nebyl problém. WiFi 6690 je perfektní a 4x4 stream. Jede mi na tom doma 20 zařízení. Doporučuji. K TV.... Modem nemá nic společného s CA moduly na DVB-C pásmo. Každá služba běží někde jinde. Patrně se pouze snaží tlačit na likvidaci lidí, kteří mají ještě CI modul. Zkoušel jsem dnes tu jejich VodafoneTV appku a nějak se mi to extra nelíbí. A přechodem na IPTV ztratím HbbTV. Přesně tak. Taky (jako člověk dovolím si napsat od fochu) nechápu, proč by měla služba v pásmu DVB-C nějak záviset na typu modemu. Snad se Vodafone (když už povolili s vlastním modemem) umoudří a bude to mixovat (vlastní modem s jejich TV).
  3. Právě se bavím s technickou podporu na navedení mého FritzBox 6690 a není to problém. Ovšem chtějí mi zrušit moji DVB-C TV s odkoupeným CI modulem a dát mi jenom IPTV. Prý je to nakompatibilní. Tak teď nevím, co s tím 🙂
×
×
  • Vytvořit...