Přejít na obsah

Vláďa007

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Vláďa007

  1. @quadra2030Tak samozřejmě z pohledu principiálního se jedná u obou přenosů o modulaci signálu na daném frekvenčním pásmu, ale to tady nikdo rozebírat nechce. Stejně tak Fritzbox umí z pásma DVB-C streamovat po vnitřní síti nekódované DVB-C kanály, ale to taky asi nikdo v době Vodafone TV aplikace aplikace dělat nebude. 

  2. Proč Fritzbox? Protože je to perfektní řešení vše v jednom. Již mám 5. generaci a jsem nadmíru spokojen. Mám bílý Compal a nechci tu mít 2 krabky, co se hřejí.

    Taky jsem všechny kupoval na Amazonu a s žádným nebyl problém. WiFi 6690 je perfektní a 4x4 stream. Jede mi na tom doma 20 zařízení. Doporučuji.

    K TV.... Modem nemá nic společného s CA moduly na DVB-C pásmo. Každá služba běží někde jinde. Patrně se pouze snaží tlačit na likvidaci lidí, kteří mají ještě CI modul. Zkoušel jsem dnes tu jejich VodafoneTV appku a nějak se mi to extra nelíbí. A přechodem na IPTV ztratím HbbTV.  

    před 3 hodinami, paffko napsal:

    Určitě bych nerušil, na mý rodiče taky zkoušeli zrušení CA modulů, i když ti nic s VF neřešili. Vypadá to jako interní kampaň to plošně rušit všem, koho přesvědčí. 😄 Pro výměnu modemu není vůbec nutné rušit ani reaktivovat TV služby, tedy ty přes DVB-C technologii, protože ty fungují i bez internetu. Čekám na vyjádření VF proč to takto vyžaduje, když nemá oporu ani ve vlastních podmínkách služeb.

    Přesně tak. Taky (jako člověk dovolím si napsat od fochu) nechápu, proč by měla služba v pásmu DVB-C nějak záviset na typu modemu. Snad se Vodafone (když už povolili s vlastním modemem) umoudří a bude to mixovat (vlastní modem s jejich TV).  

    • Souhlasím 3
  3. V 24. 7. 2024 v 22:34, paffko napsal:

    Kéž by to bylo i v mém případě - VF mně při výměně modemu argumentuje reaktivací TV služeb a znovuzpoplatněním dvou již odkoupených CA modulů (+140 Kč umělé měsíční navýšení). Kdybych měl IPTV, která by byla na internet navázaná (ale to bych zas nepotřeboval CA moduly), tak to pochopím, ale co má s výměnou modemu společného televize přes DVB-C, to mi rozum nebere.

    A zatím mi VF nebyl schopen tohle vysvětlit. Možná kdyby mi dal logický argument a oporu v podmínkách služeb (což je v nich přesně naopak), měl by ode mě klid. Nebo ještě lépe - pokud to neumí administrativně lépe zvládnout, tak administrativně se dá poladit ledaccos.

    Právě se bavím s technickou podporu na navedení mého FritzBox 6690 a není to problém.

    Ovšem chtějí mi zrušit moji DVB-C TV s odkoupeným CI modulem a dát mi jenom IPTV. Prý je to nakompatibilní. Tak teď nevím, co s tím 🙂

×
×
  • Vytvořit...