Přejít na obsah

fenix

Uživatel
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele fenix

  1. Díky, za info a pomoc v tom se zorientovat. Z toho mi tedy vyplívá, že firma Vodafone se ke svým zákazníkům co jí dávají peníze staví zády a jedná z pozice síly. Je mi líto, jejich služby co se týče ex-UPC byli na dobré úrovni. V domě máme i CETIN optiku, kde je stejná cena, bez omezení pro CPE, takže protelefonuji Vodafone a případě, že mi po několika letech poctivého placení, kdy jsem nijak neotravoval, nevyjdou vstříc, tak odejdu, jen proto, že nemám rád nevyvážený vztah mezi službou a zákazníkem. Fajn den přeju
  2. Modem jsem koupil použitý, ale nemám smlouvu na pronájem modemu, ten mám zakoupený od UPC. Z tohoto pohledu je to moje koncové zařízení a mohu ho tedy vyměnit v případě, že mám staré zařízení s problémy. Jsem tedy přesvědčen, že bude stačit jen informovat Vodafone o změně CPE. Na to ale on-line podporu nemají.
  3. Dobrý den, vyměnil jsem můj modem TC7200 za novější CH7465VF, ale tem se nespojuje. Je třeba nějaké akce na Vodafone routeru, který je u nás v domě ? K nám do bytu vede koax, bývalá sít UPC. Starý modem funguje po vrácení OK. Nový modem jsem resetnul do továrního nastavení a znovu připojil. Je třeba čekat, aby Vodafone router zaznamenal nový modem a akceptoval jeho MAC? Co je za problém? Díky za info. Adresa je U Družstva Život 20 Praha 4, služba je internet BASIC.
×
×
  • Vytvořit...