Přejít na obsah

JG90

Uživatel
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Základní
  • Vodafone zařízení
    Compal CH7465
  • Místo odběru služeb Vodafone
    ***
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JG90's Achievements

  1. Tak programy již fungují a návštěva technika nakonec nebyla nutná. Vše bylo způsobeno velkým a dlouhým výpadkem po povodních v naší lokalitě. A ještě bych doplnil. že pokud máte na TV také rozbočovač dle instrukce na https://www.vodafone.cz/pece/televize/kabelova-tv/ca-modul/ je vhodné ladit programovou nabídku bez rozbočovače a zapojit jej až potom.
  2. Děkuji za odpovědi. Kontaktoval jsem podporu a uvidíme co bude dál. Výsledek tady pak napíšu kdyby měl někdo v budoucnu podobný problém.
  3. Tak k dnešnímu dni problém stále nevyřešen. Když připojím hlavní kabel se signálem (samotný bez rozdělovače) vše funguje. Jakmile zapojím rozdělováč s tím, že vyvádím signál i do druhé TV v pokoji tak na hlavní TV přestanou kanály fungovat uplně a na te druhé TV v pokoji fungují ale skáčou pruhy. Vždy rozdělovač fungoval, tak mi je divné, že to z ničeho nic nejde i když jsem jej vyměnil a zkoušel znovu i ten starší. Napadlo mě, jestli je to vůbec správná cesta takhle ten signál rozvádět do druhé TV bez set-top-boxu nebo dalšího CA modulu. Jestli se třeba v závislosti na výpadcích kvůli povodních v našem městě něco nestalo a signál je tak slabý, že již nelze vyvést přes klasický rozdělovač do druhé místnosti (tedy zároveň s připojením na hlavní TV v obývacím pokoji). Připojovat set-top-box od Vodafonu znovu nechci, proto jsem pořídil právě CA-modul abych se vyhnul všemožným krabičkám atd. I kdybych dokoupil nový CAmodul s kartou a dal jej do druhého pokoje co to ovlivní ? Protože stejně signál půjde zase přes ten rozdělovač a stejný kabel.
  4. Internet jede bez problému, ten jsem zkoušel měřit. A Downstream je zde:
  5. Jde o to, že jsem dnes koupil nový protože jsem myslel, že by právě mohl být problém v tom. Ale i po výměně je výsledek stejný. Přitom na tom stejném to ještě do nedávna šlo. Je to konkrétně tady ten: Jednoduše řečeno, když mam v něm zaplé dvě TV tak ta ve které je i TV modul má chybějící programy a ta ve vedlejší místnosti normálně funguje. Pokud z něj vyndám ten kabel co vede do druhého pokoje, výsledek je stejný a znovu chybí programy. Pokud vynechám rozbočovač a zapojím kabel přímo do hlavní TV - vše funguje. Takže by člověk řekl, že musí byt problém v rozbočovači i když to do teď na tom stejném fungovalo (do dob kdy byli povoedně, vypadl signal a znovu naskočil) No a jak jsem psal, rozbočovač dnes vyměněn za nový a stále problém stejný.
  6. Zdravím, po povodních v naší oblasti dlouho nešel TV signál ani Internet. Ten ovšem včera naskočil, internet funguje ale máme problém s TV signálem. Konkrétně tak, že fungují jen některé kanály (ČT,Barandov a pár dalších). Připojení máme vyřešeno přes kartu a Vodafone TV MODUL CA1. V TV máme rozbočovač Schwaiger (2-fach TV Verteiler) Do hlavní zdířky jde hlavní kabel se signálem, druhá zdířka je zapojená do TV a do třetí je zapojen kabel, který vede do TV ve vedlejší místnosti. Kdžy je to tímto zpusobem zapojeno na hlavní TV chybí programy ale na vedlejší TV v pokoji všechny jedou což je zajímavé. Vždy to takhle připojené fungovalo až do teď. Každopádně když rozbočovač vypojím a zapojím do hlavní TV pouze kabel se signálem tak vše funguje ale jakmile je tam rozbočovač tak to nejde (teda jde ale tím zpusobem jak jsem už popsal, že na hlavní TV chybí programy. Nevíte čím by to mohlo být způsobeno, nebo jestli na to má vliv to, že v našem městě po povodních ještě uplně vše nemusí fungovat tak jak fungovalo. Díky
×
×
  • Vytvořit...