Přejít na obsah

V. Blaha

Uživatel
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele V. Blaha

  1. Poznámka pro administrátory a programátory: Když jsem se chtěl dnes jako nový uživatel přihlásit do tohoto fóra, tak to po mně chtělo nejprve vyplnit, jaké mám zařízení a služby. Zatím mám u TV produkt Komfort a u Intenetu produkt Pevný internet Kabel 300 Mbps. Abych se mohl do fóra nově přihlásit, tak tyto produkty a služby v přihlašovacím formuláři NEJSOU. Proto jsem si nějaké vymyslel, abych se mohl přihlásit. Takže to co mám u profilu je nesprávně.
  2. Děkuji za názor. Na VF jsem se dnes taky obrátil a počkám, jak se k tomu vyjádří. Doufám, že mi nabídnlou nějaké možnosti. Pokud ne, tak ukončím se zlodějským VF spolupráci.
  3. Členem fóra jsem 41 minut. Takže co zde na toto téma bylo řečeno před tím, nevím. Chápu, že VF může změnit produkty, ale když mi před tím nenabídne možnosti, abych si nějakou vybral a pošle mi na tvrdo novou fakturu, tak to je normální?
  4. Byl jsem spokojený zákazník UPC a pak to převzal bohužel VF. Nebudu hovořit o problémech s CA moduly apod. Nyní řeším toto: VF mi sám od sebe, bez mého spohlasu, změnil služby ale i ceny Doposud jsem za své jednotlivé služby platíl za měsíc vč. DPH toto: - Vodafone TV cena 231,66 Kč (produkt Komfort) - Pevný internet cena 475,15 Kč (produkt Pevný internet Kabel 300 Mbps) Nově vidím na budoucí faktuře zvýšení cen takto: - Vodafone TV cena 300,79 Kč (produkt Vodafone TV a TV balíček Family) - Pevný internet cena 520,21Kč (produkt Internet Super ?) nevím co to je? Nesouhlasím se změnami produktů ani cen. Prosím o zdůvodnění. Uvažuji o ukončení spolupráce, tj. vypovězení služeb. Vratislav Blaha
×
×
  • Vytvořit...