Odesláno 3. září 2004 20 let Dobry den. Ma nekdo zkusenosti s pripojenim pod linuxem? Mam vsechno v poradku nastaveno sitovku,, DNS ,gateway, vsechno... ale se na internet nemuzu dostat. Poradte,prosim,
Odesláno 3. září 2004 20 let Ja mam MDK a pouze jsem si vyplnil DNS a ip adresy pri instalaci. Vsechno funguje. Jaky distro pouzivas ?
Odesláno 3. září 2004 20 let Ja mam slackware 10.0 Ty jsi tedy nikde nepouzil v nastaveni proxy.karneval.cz a vsechno ti facha?
Odesláno 3. září 2004 20 let Moc se v linuxu nevyznam (jsem uzivatel, ne admin), ale zkusil jsem tedka knoppix a jede to bez problemu. BTW mas pripojeni pres ETH, nebo USB? Nik
Odesláno 4. září 2004 20 let proc by to nemelo v linuxu makat? staci zadat ip a dns a musi to bezet. jedine z cim je problem v nekterych distribucich pokud nekdo puzije usb pripojeni.
Odesláno 8. dubna 2006 19 let mam usb a nemohu se pripojit teda spis nainstalovat modem sb5100e na linux prosim o radu
Odesláno 8. dubna 2006 19 let Používám Suse 9.3 profi a připojenív na internet jede bez problémů, jak přes Karneval tak přes mobil SE T630 a Bluetooth.
Odesláno 8. dubna 2006 19 let ja mam mandrakelinux 10.2 a nejde mi to pres usb to potrebuju rozchodit
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.