Návštěvník glurak Odesláno 11. srpna 2007 Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 Nastal dost nepříjemný problém s obnovou dat, Tarif: TURBO 2000 Počátek období: 10. srpen 2007 Přeneseno dat: 624,16MB / 348,51MB Přístupová rychlost: 5000 / 500 kbps Datový limit FUP: 20GB / 20GB Zbývá vyčerpat: 800MB / 13,72GB ( 819201 / 14390408 kB) jak můžete vidět tak začátek období kdy se měly přenesená data vynulovat dávmo je dávno pryč ( dnes je 11. srpen) a kde nic tu nic . Přitom mám furt přenesená data ještě z července. Nevíte co s tím? už jsem volal i na centrum, ale nemůžu se tam dovolat (volal jsem ráno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. srpna 2007 Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 O vikendu je tam jen zaznamnik, jestli se nepletu. Zkus kontaktni formular, trba si to nekdo precte. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Heady Odesláno 11. srpna 2007 Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 A kdyz stahujes tak data porad mizi ? Myslim tech 800 MB co zbyvaji , nebo je to konstatni cislo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník glurak Odesláno 12. srpna 2007 Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 no furt lezou dolů. To mi takhle spadne a určitě mi to naúčtujou. Sice se mi povedlo se tam už dovolat, ale bylo mi řečeno, že požadavek bude poslán těm chlápkům co se straj o server, ale než to oni udělaj tak to bude fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2007 Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Ja bych se moc nebal ze se neco stane az to sleze na nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník glurak Odesláno 12. srpna 2007 Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 já byc hse taky nebál, kdyby mi minulej měsíc nepřišel email, že jestli to ještě jednou přetáhnu tak mi naúčtujou i ty všechny předchozí přetažení (bylo jich asi 4 nebo 5 za sebou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 12. srpna 2007 Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Co by ti účtovali? Vždyť je to neomezenej net, spadne ti pouze rychlost a ty můžeš stahovat dál a po počátku období ti opět rychlost navýší. Takže jaké účtování přenesenejch dat navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník glurak Odesláno 12. srpna 2007 Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 jasný takhle jsem to měl až do teď jen jsem to přetáhl asi 5x za sebou a napsali mi "výhružný email", že jestli to přetáhnu znovu tak mi naúčtujou ty předchozí měsíce. (asi by to bylo jako kdybych si dokupoval ty data) jinak to omezení by mě taky dost štvalo když vlastně můžu mít plnou rychlost a jen kvůli nim nebudu mít plnou rychlost, kterou platíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Heady Odesláno 12. srpna 2007 Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 jnapsali mi "výhružný email", že jestli to přetáhnu znovu tak mi naúčtujou ty předchozí měsíce. coze ?? Ja pretahuju co mam Karneval doma a nikdy mi nic takoveho neprislo.. Jen klasika, jste na 75%, na 100%... jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JoHnX Odesláno 8. září 2007 Sdílet Odesláno 8. září 2007 no tak uz druhy mesic mam to pocitadlo neaky podelany... to se jako odpocita do 0 a snizej me rychlost dokud neprejdu na jejich light treba ? nebo tam bude 0 a vrch se bude pripocitavat??? Tarif: TURBO 3M Počátek období: 7. září 2007 Přeneseno dat: 151,41MB / 17,5MB Přístupová rychlost: 3000 / 300 kbps Datový limit FUP: 10GB / 10GB Zbývá vyčerpat: 4,07GB / 9,45GB ( 4269012 / 9906121 kB) Zajmavy schvalne sem cekal do 7.9 co nebo co a nic... dostal se nekdo na nulu ??? co to udela ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.