Návštěvník JirkaH Odesláno 8. září 2007 Sdílet Odesláno 8. září 2007 no tak uz druhy mesic mam to pocitadlo neaky podelany... to se jako odpocita do 0 a snizej me rychlost dokud neprejdu na jejich light treba ? nebo tam bude 0 a vrch se bude pripocitavat??? Ja mam pocet zbyvajicich dat na 0 uz 2 mesice a porad jedu plnou rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník glurak Odesláno 10. září 2007 Sdílet Odesláno 10. září 2007 jj já taky a nic se díky bohu nestalo jen to jejich počítadlo poslední dobou dost blbne. Přibližně poslední 3 dny se seklo a nic mi nenačítalo, takže jsem byl docela rád lae jak jsem si tu pročítal staší témata tak když se počítadlo sekne tak se později ty přenesená data zase přičtou takže jsem vůbec nevěděl na čem jsem a kolik mi zbývá vyčerpat. Maj v tom pěknej bordel chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 10. září 2007 Sdílet Odesláno 10. září 2007 Někdy se aktualizuje, někdy ne. Někdy zase pro změnu nemusí sbírat informace o přenesených datech vůbec. Aktuální stav vždy určuje položení hvězd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.