Přejít na obsah

Hromadna zaloba na Karneval

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kema

Já mám s Karnevalem taktéž problém. Loni v listopadu jsem se nechal zlákat na akční TV nabídku KOMPLET za cenu MINI + 99. A protože jsem využíval i službu Internet, tak jsem dostal balíčkovou slevu 50,- Kč, takže ve finále jsem měl KOMPLET za cenu 199,- (MINI) + 49,- tedy celkem za 248,- Kč. No a protože platím i internet TURBO 1M za 475,- Kč, tak platím měsíčně 723,- Kč. Tuto cenu jsem si ověřil jak na infolince tak jsem si to nechal poslat i písemně. V obou případech byla potvrzena částka 723,- Kč. Na základě této informace jsem nabídku přijal a uvázal jsem se smlouvou na 1 rok. To byla podmínka akční nabídky. Ovšem platil jsem přes SIPO a hned po podepsání nové smlouvy byla následující měsíc stržena částka 876,- Kč. Ihned jsem toto reklamoval a bylo mi vysvětleno, že se jedná o nějakou systémovou chybu a že mi prodlouží akční nabídku o jeden měsíc. S tím jsem nesouhlasil a chtěl jsem aby byl účet vyrovnán. Myslel jsem, že si následující měsíc strhnou o těch 153,- Kč méně, ale bohužel to neudělali, takže jsem zrušil SIPO a platím převodem z účtu a jeden měsíc jsem jim zaplatil o 153,- Kč méně a zaslal jsem jim podrobné vysvětlení proč tak činím. Další platby již platím normálně - tedy 723,- Kč. Dlouho se nic nedělo ale v červenci jsem dostal výhružný dopis že pokud nevyrovnám dluh do konce měsíce července, tak mi bude služba pozastavena a pohledávka bude předána vymahačské firmě. Podal jsem na ně stížnost na ČTU a do dnes se to řeší. Jsem s jednáním této firmy maximálně nespokojen. Platím už od dob Tesmedia pravidelně bez prodlení a po účetní chybě Karnevalu jsem nazýván dlužníkem a navíc vyhrožujou vymahačem! To je vrchol!!

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1005-hromadna-zaloba-na-karneval/#findComment-14716
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je sila, maji hrozne jednani, nevim jestli tam maji takovy "binec" ci to delaji tak trochu schvalne. Kazdopadne pokud nas bude vic a dluzna castka z jejich strany presahne 5000 kc muzeme se branit i "jinak". Mej se.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1005-hromadna-zaloba-na-karneval/#findComment-14721

• po měsíci...

Jsem trochu na vážkách jak co nejobjektivněji komentovat přeplatky, nedoplatky změny účtů a čísla smluv atd a neustálé zoufání uživatelů Karnevalu a nyní UPC. Domnívám se , že uživatelé si sami svou nepřesností v evidenci sami mohou za většinu uvedených nedostatků, které zde popisují. Tak uvedu svoji zkušenost. Loni v létě jsem ukončil vypojení na zkoušku u Telekyslíku. Platil jsem SIPem a měl jsem jen po ukončení 2 reklamace pro částky neoprávněně zaúčtované a to proto, že O2 čeká, že lidé mají v evidenci plateb nepořádek , a tak toho využívá. Jen díky tomu, že mám perfektní evidenci v excelu jsem od O2 peníze z reklamace dostal zpět. Od srpna 2006 jsem byl u Karnevalu / TURBO 3M /, potom jsem využil nabídku +99 na 5Mb/s. Nyní používám UPC Light. Ale hlavně přešel jsem na platby z účtu pomocí paltebního příkazu. Je sice pravda, že za celý rok jsem měl 1x přeplatek 1x nedoplatek. A to hlavně v období změn. Ale na přeplatek mě upozornili e-mailem / Karneval / A nedoplatek jsem si našel sám, když jsem si na účty sednul. Po 1-2. platbě se systém plateb stabilizuje a není co řešit. Až si sednete na své účty a dáte je do pořádku od počátku, tak zjistíte, že není důvod někam volat a stále něco řešit. Stejně tak při přechodu na UPC. Dopis o změně jsem také nedostal, tak mě nezbylo než projet podporu uživatele u internetu UPC. Tam bylo jasně napsáno, že se mění účet / jiná banka a td. / Variabilní číslo / smlouva -stejné. Tak jsem poukázal uvedenou částku a vše je OK. Platbu poukazuji koncem měsíce na další měsíc, tj. platím měsíc dopředu. tak to funguje už více jak rok a jsem spokojen. Přeji hezký den.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1005-hromadna-zaloba-na-karneval/#findComment-15784

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...