Návštěvník Bool Odesláno 16. srpna 2007 Sdílet Odesláno 16. srpna 2007 Na začátku července jsem se stěhoval (ve stejném městě jen na jinou ulici). Vše proběhlo v pohodě až na internet od Karnevalu! Nevím jestli jsou tak neschopní nebo líní nebo na zákazníky kašlou! Přestěhování jsem nahlásil někdy na začátku července a doufal jsem, že za pár dnů to zapojí. Ale čekám doteď! Na infolinku jsem volal asi 50krát a provolal jsem už přes 1000 Kč z mobilu! Dvakrát jsem se dokonce dovolal a bylo mě slíbeno, že se mě ozvou a dají vědět kdy přijde technik zapojit internet. Ale stále jen čekám a už na to nemám nervy. Infolinka je neustále plná a vzkazy z webového formuláře ignorují Co mám dělat? Nejradši bych se na ně vykašlal a šel k jinému providerovi. Jenomže zrovna velký výběr tady není. Ach jo. Snad mě to zapojí dřív než napadne sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. srpna 2007 Sdílet Odesláno 16. srpna 2007 A mas zasuvku v byte ? Jestli ne, tak se jim do toho mozna tolik nechce. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bool Odesláno 17. srpna 2007 Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Tak dneska jsem volal dalších 40 minut a nedovolal se. To je dalších 200 Kč v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. srpna 2007 Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Tak volej na bezplatnou linku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. srpna 2007 Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Tak volej na bezplatnou linku. To je rada nad zlato Ona nějaká bezplatná je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 17. srpna 2007 Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 jj je, pro nové zákazníky 800 900 009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. srpna 2007 Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 A pokud by te tam posilali na placenou tak se nenech jako novy zakaznik odbit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 17. srpna 2007 Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Ještě že má VoIP Buster volání na pevnou zdarma. Co peněz už mi ušetřil při volání na infolinku Karnevalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2007 Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Tak jsem stále ještě bez internetu! V úterý už měl přijít technik to zapojit, ale vykašlal se na mě! To snad není možné! To je fakt skvělá péče o zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pas!k Odesláno 5. září 2007 Sdílet Odesláno 5. září 2007 a bude hur! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.