Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Pročetl jsem fórum, ale nenašel jsem uspokojivou dopověď, proto se ptám.

Chtěl bych z kabel. modemu přes router připojit 1 PC napevno pomocí UTPčka a pak 1NB pomocí WiFi. Ve fóru jsem se dočetl, že některé (Asus W500) routery mají problém s komunikací (rychlostí).

Můžete mi napsat typ routru, který používáte a beproblémů Vám funguje?

Odesláno

Právě onen Asus Wl-500g deluxe už mi funguje bez problémů možná více jak rok. Firmware má 1.9.5.4

Odesláno

já mám ASUS WL520g a ten funguje také bez problémů

Odesláno

Já osobně používám TP-LINK TL-WR542G a jsem s ním absolutně spokojen, maká rok bez jediného restartu.

V bílá barvě vypadá docela dobře:

TL-WR542G.gif

A navíc je tu ta cena kolem 800 Kč, umí vše základní, má firewall a routuje jak kabel, tak wi-fi.

Tan ASUS je good, také jsem o něm přemýšlel, ale nakonec vyhrál poměr cena-potřebné funkce.

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech
Odesláno

Já používám Linksys WRTP 54G a bez problému. Kabelem mám zapojen Pc, přes WiFi notebook. Chystám se zprovoznit i telefon.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Tak po vcerejsim vypadku Karneval Bilina a okoli mi muj router MINITAR MWGAR 802.11/AP Router prideli naprosto stejnou IP adresu jak PC tak Notebooku pripojeni bezi svizne a oba pristroje jsou online

You IP Address is: 84.242.91.137

Your Host Name: bil-81-27-205-42.karneval.cz

Mohlo by se to behem dne nejak zmenit? Mam placenou IP a vse mam nastaveno DHCP pred tim vypadkem to fungovalo ze router pridelil PC pevnou a notebooku DHCP

Dekuji.

Pop@y

Odesláno

Tak jsem do toho kloval jako vrana do hovna tak dlouho a nakonec jsem to vyresil *enable DMZ* Demilitarized Zone a tak jsem konecne v jednom nejmenovanem programu A jako active

My prijdem Vy hrdobci!

Odesláno
Já používám Linksys WRTP 54G a bez problému. Kabelem mám zapojen Pc, přes WiFi notebook. Chystám se zprovoznit i telefon.

Já navíc používá už 3/4 roku telefon.

• po 2 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague