Návštěvník Lucydas Odesláno 23. srpna 2007 Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Tak jsem další mezi váma. Před 3 měsíci jsem volal na infolinku (mimochodem to bylo naposled, kdy jsem se dovolal) a řekl jim, že mi naúčtovali o 220Kč víc. Byl jsem vyrozuměn, že mi to účetní napraví a že další měsíc mi zmíněných 220Kč odečtou. Ale naopak, přišlo mi opět o 220Kč víc! A tento měsíc opět! Celkem tudíž už 660Kč a nic se neděje. Člověk tam 100x volá, samozřejmě že se to platí a stejně se nedovolá a hraje jim ta jejich trapná znělka! A je dobrý, že na začátku to řekne "pokud platítte formou SIPO, berte vyúčtování jako infotmativní". Co to má sakra být? Informativní, ale člověk to musí zaplatit. Tak jsem vyplnil, že s nima končím. Jsem zvědavej, co bude dál. A co dál dělat. Jestli odhlásit SIPO a prostě jim nezaplatit, když teď bude předpokládám vyúčtování stejné a bude navýšení už o 880Kč?!! Mam to vlastně od té doby, co udělali nové tarify. Měl jsem 3M a platil 770Kč a teď mám vlastně EASY za 555Kč. Ale platím stále těch 770Kč. A na SIPU mi to stejně nevychází, když jednou platím 1100Kč i s TV, podruhý 1088Kč, pak 1098Kč. Snad je cena pořád stejná ne? Poraďte, co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 23. srpna 2007 Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Poraďte, co dělat Už jsem to psal jinde. Pokud Vám na Vaše reklamace neodpovídají, neřeší je nebo jste se způsobem jejich řešení nespokojeni, pak se obraťte na Český telekomunikační úřad (ČTÚ). Tohle radí například i na stránkách Sdruzeni na ochranu spotrebitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2007 Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Jestli jsi měl připojení starší, než od 1.3.2007, platíš stále za 3M, protože starší služby Turbo Karneval automaticky nepřeváděl. Jinak platba v SIPu se dá jednoduše zrušit, ale musíš kvůli tomu na poštu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucydas Odesláno 25. srpna 2007 Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Já mám Turbo 3M už rok a půl, ale byl jsem vyrozuměn, že se to automaticky převede na Easy a tudíž bych měl platit zmíněných 555 Kč. I na jejich infolince mi to řekli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.