Odesláno 17. prosince 2007 17 let sem debil s prominutim .... dyt na u kazde sluzby ... je moznost objednat .... jsem hloupej ... omlouvam se ..... to ty Vanoce asi a prace ....
Odesláno 17. prosince 2007 17 let Tady: http://web.upc.cz/dostupnost Tam vyhledat adresu a podle dostupné nabídky pak objednat službu.
Odesláno 7. ledna 2008 17 let Ahoj já mám kladné odpovědi od kamaráda který má Easy internet bez problému má 375KB/s bez limitu dat ( Místo Litvínov) Tak chci taky přejít na upc.cz ale nevím jak si to objednat přes internet aby to přišli udělat 31.1.2008 a aktivovalis 1.2.2008. 2)mám jednu zásuvku od UPC.cz a tam mám daný FM radio,aktivní rozbočovač na 2TV do Obýváku a pokoje tam mám tu druhou TV.tak se vás ptám jak to udělají z tím internetem jak to zapojí a kde to zapojí ???. 3)já jsem četl že to je bez limitu a rychlost 360KB/s tak je to pravda??? 4)aktivace aktivace za 1kč a instalace za 1Kč modem zadarmo ( samozřejmě zapůjčení) sleva na 4měs 50% od 1placení je to všechno pravda ??????
Odesláno 27. ledna 2008 17 let Ahoj, dej sem nejaky kontakt(e-mail), odpovim ti a poradim, nechci to vse vypisovat tady na foru. Jen k bodu 4 pro uzivatele fora - ANO, JE TO VSE PRAVDA.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.