Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mám taky počítadlo na nule (i starší záznamy), v archivu zůstaly jen přenosy ze dnů 29. a 30. 8.

Odesláno
Pro nečekat nějaké nastavování? Dle mého názoru tuto stránku s nastaveními nechají pro zákazníky dále ...

Myslím, že dojde ke sjednocení s UPC a stránka muj.karneval.cz zanikne. Proč by měli provozovat 2 různé systémy.

Odesláno

O zmene ceny nikdo neinformoval! U karnevalu to bylo 79 Kc, UPC ma v ceniku 200 Kc.

Nevim jak kdo, ale ja jsem zadny dopis nedostal. Vcera jsem nahodou kouknul na stranky karneval.cz a bylo tam info o spojeni.

Fakt bezva :(

Odesláno

Myslíte, že UPC dá taky někdy na svůj web do on-line objednávky a do upcdigital také lokality na bejvalý karnevalovský síti, aby si mohl člověk ověřit dostupnost služeb? Zatím tam jsou pořád starý lokality, ale nikoliv nový a na upcdigital je pořád jen Praha, Brno, Ostrava.

Odesláno

Taky jse si myslel, že když už tam hodili nový design svého webu, že tam zahrnou i nové (karnevalovské) lokality pro dostupnost svých služeb, ale zřejmě zatím tu integraci ještě plně nezvládli, i když tvrdí, že ano.

Odesláno
Taky jse si myslel, že když už tam hodili nový design svého webu...

dotaz... taky se vám zobrazuje ten web divně ? mně tam ty tlačítka nahoře všelijak poskakujou... :lol:

edit - už to opravili a vypadá to hezky...

jenom by mohli trochu aktualizovat obsah... :wink:

Upraveno uživatelem Návštěvník

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Docela by mě zajímalo, jak to bude s placením, jestli nejsou nějaké změny. Žádným vhodným způsobem jak je deklarováno na www.karneval.cz jsem totiž zatím o ničem informován nebyl.

Odesláno

Mně došlo dneska vyúčtování, něco, čeho jsem se od Karnevalu nikdy včas nedočkal :shock: Mění se variabilní symbol, splatnost a možná ještě nějaké věci. V tomto punktu rozhodně změna k lepšímu.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno
Mně došlo dneska vyúčtování, něco, čeho jsem se od Karnevalu nikdy včas nedočkal :shock:Mění se variabilní symbol, splatnost a možná ještě nějaké věci. V tomto punktu rozhodně změna k lepšímu.

Ups.... je to opravdu tak jak pises :?: . Ja platim trvalym prikazem a zatim me zadny dopis neprisel , tak mam strach abych neplatil nekam do luftu a pak me upominali ze nemam zaplaceno. :? Ma nekdo prosim sstejnou zkusenost jako Ondra ? Me totiz zadne pravidelne vyuctovani nechodi...

Dik za odpoved

Ludek

Odesláno

Když platím přes SIPO, tak předpokládám, že se pro mě nic nemění a oni si to navedou sami, ne?

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague