Přejít na obsah

Karneval dnes končí, zítra už UPC

Doporučené příspěvky

Návštěvník michal.h
Pro nečekat nějaké nastavování? Dle mého názoru tuto stránku s nastaveními nechají pro zákazníky dále ...

Myslím, že dojde ke sjednocení s UPC a stránka muj.karneval.cz zanikne. Proč by měli provozovat 2 různé systémy.

O zmene ceny nikdo neinformoval! U karnevalu to bylo 79 Kc, UPC ma v ceniku 200 Kc.

Nevim jak kdo, ale ja jsem zadny dopis nedostal. Vcera jsem nahodou kouknul na stranky karneval.cz a bylo tam info o spojeni.

Fakt bezva :(

Návštěvník onak

Myslíte, že UPC dá taky někdy na svůj web do on-line objednávky a do upcdigital také lokality na bejvalý karnevalovský síti, aby si mohl člověk ověřit dostupnost služeb? Zatím tam jsou pořád starý lokality, ale nikoliv nový a na upcdigital je pořád jen Praha, Brno, Ostrava.

Návštěvník Katoda

Taky jse si myslel, že když už tam hodili nový design svého webu, že tam zahrnou i nové (karnevalovské) lokality pro dostupnost svých služeb, ale zřejmě zatím tu integraci ještě plně nezvládli, i když tvrdí, že ano.

Taky jse si myslel, že když už tam hodili nový design svého webu...

dotaz... taky se vám zobrazuje ten web divně ? mně tam ty tlačítka nahoře všelijak poskakujou... :lol:

edit - už to opravili a vypadá to hezky...

jenom by mohli trochu aktualizovat obsah... :wink:

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník frank

Docela by mě zajímalo, jak to bude s placením, jestli nejsou nějaké změny. Žádným vhodným způsobem jak je deklarováno na www.karneval.cz jsem totiž zatím o ničem informován nebyl.

Mně došlo dneska vyúčtování, něco, čeho jsem se od Karnevalu nikdy včas nedočkal :shock: Mění se variabilní symbol, splatnost a možná ještě nějaké věci. V tomto punktu rozhodně změna k lepšímu.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Návštěvník ludek
Mně došlo dneska vyúčtování, něco, čeho jsem se od Karnevalu nikdy včas nedočkal :shock:Mění se variabilní symbol, splatnost a možná ještě nějaké věci. V tomto punktu rozhodně změna k lepšímu.

Ups.... je to opravdu tak jak pises :?: . Ja platim trvalym prikazem a zatim me zadny dopis neprisel , tak mam strach abych neplatil nekam do luftu a pak me upominali ze nemam zaplaceno. :? Ma nekdo prosim sstejnou zkusenost jako Ondra ? Me totiz zadne pravidelne vyuctovani nechodi...

Dik za odpoved

Ludek

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...