Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Snad by to tak mělo být, pokud ti přišel ten dopis, tak tam je to psaný. Vzhledem k tomu, že používáte jako způsob úhrady inkaso (SIPO) nemusíte se o nic starat, ......

Něco takového tam je napsaný.

Odesláno

Tak cituji z vlastního výpisu: Změnil se mi variabilní symbol, číslo účtu zůstalo. Zúčtovací období Internetu a telefonní paušál mám nově od dvacátého třetího do dvacátého druhého dalšího měsíce (bylo od prvního do posledního), telefonní hovory zůstávají jak byly. Splatnost je uvedena desátého a/nebo patnáctého (nějak jim to asi není jasné :D)

Pro všechny, které jsem vyděsil je tam uvedena věta: V případě, že platíte přímým inkasem či trvalým příkazem z účtu, považujte za informativní a nehraďte.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

Hm trochu si me uklidnil ovsem jestli se meni variabilni symbol , tak to je vlaste identifikace zakaznika - nechapu proc to meni...

Odesláno

Stranky nefunguji a jsem v pytli, budu se stehovat a budu si zakladat nove pripojeni, ale nabidka programu na strankach UPC neni. Ani on-line zazadani nefunguje, protoze nelze vybrat ulici ani tu kde bydlim. No zavolam si, ale chci si vybrat z programu tak jako u Karnevalu, to jsem zvedav jak to dopadne. Navic jaksi to nejak vychazi draz nez ted.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague