Přejít na obsah

televize Samsung a digitální karneval

Doporučené příspěvky

Návštěvník jecmenek

omlouvám se, jestli je to opravdu stupidní dotaz, ale koupil jsem si lcd televizor Samsung a chci se zeptat na zkušenost, jestli je opravdu, ale OPRAVDU tak zásadní rozdíl mezi přenosem teď a nebo kdybych přešel na digitál...

druhý dotaz je konkrétní u programové nabídky... většina programů mi hraje slušně, ale třeba Prima je šílená... jde to nějak v analogu vyladit..? koupil jsem kvalitní coaxial, ale nepomohlo...

díky moc a ještě jednou omluva, jestli tento dotaz už běžel... :-)

David

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1034-televize-samsung-a-digit%C3%A1ln%C3%AD-karneval/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Já bych doporučoval do digitálu jít. Rozdíl v kvalitě obrazu je zcela určitě vidět a navíc jsou k tomu i další služby, jako např. EPG nebo volba zvukové stopy. Navíc, když se rozhodneš pro digitál, tak ti současně stejně zůstává zároveň i analogová nabídka.

Jinak je vždycky v dotazech dobré napsat lokalitu, kde jsi. Já mám v analogu taky Primu velmi špatnou, ale zhoršilo se to poměrně nedávno, a proto právě na ni koukám raději v digitálu, kde je obraz čistý.

Návštěvník jecmenek
Já bych doporučoval do digitálu jít. Rozdíl v kvalitě obrazu je zcela určitě vidět a navíc jsou k tomu i další služby, jako např. EPG nebo volba zvukové stopy. Navíc, když se rozhodneš pro digitál, tak ti současně stejně zůstává zároveň i analogová nabídka.

Jinak je vždycky v dotazech dobré napsat lokalitu, kde jsi. Já mám v analogu taky Primu velmi špatnou, ale zhoršilo se to poměrně nedávno, a proto právě na ni koukám raději v digitálu, kde je obraz čistý.

jinak ještě tedy není nelegální, že mám rozvedenou televizi ještě do pokojíku, kde by tedy fungovala analogově..?? a v obýváku, kde je LCD by byl digitál..??

moc děkuji za informace...

Návštěvník Katoda
jinak ještě tedy není nelegální, že mám rozvedenou televizi ještě do pokojíku, kde by tedy fungovala analogově..?? a v obýváku, kde je LCD by byl digitál..??

Ne, to je naprosto v pořádku, takhle to má spousta domácností.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...