Návštěvník Dany Odesláno 22. srpna 2009 Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Řeším stejný problém, tj. vrácení modemu, ale narážím na neřešitelnou záludnost: v těch svých Všeobecných podmínkách z 1.3.2009 sice píšou, že zařízení je třeba poslat LICE do Nymburka (čl. 3/6), ale vzápětí tam je napsáno, "Zařízení je považováno za vrácené okamžikem jeho převzetí Poskytovatelem..." no a to je zase ta společnost UPC se sídlem Praha 4, Závišova 5. Když jsem z Prahy, tak by bylo výhodnější to tomu poskytovateli dát rovnou (jak bylo uvedeno v těch Podmínkách, které platily předtím). Mám dojem, jakoby to bylo vymýšleno pro vytváření problémů, jako závěrečného dárečku od Poskytovatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 26. srpna 2009 Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 A proc proste nepozves technika a nevratis modem jemu. Ja jsem to takto udelal 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2012 Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Odeslal jsem modem na danou adresu již před dvěma léty a ejhle za dveřmi exekutor a firma UPC chce prašule za modem. Ještě že mám doklad z pošty uschován a po poradě s právníkem činím dané kroky podaní žaloby na celou UPC a samozřejmě náhradu vzniklé škody. Ať si tam udělají pořádek a nemusí přijít o velké prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. prosince 2012 Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Naprostý blábol, protože exekutor může dojít až po rozhodnutí soudu. Takže dost času se po převzetí soudní obsílky odvolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 5. prosince 2012 Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Takhle kategoricky bych nesoudil. Nebyl by to první případ, kdy veškeré upomínky, soudní pošta apod jde na špatnou adresu a tu správnou si vyhledá až exekutor, když to po čase vyroste na pro něj zajímavou částku. Je to státem a zákony posvěcené loupežnictví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 6. prosince 2012 Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Obsílky chodí na adresu trvalého bydliště. A pokud se tam někdo nezdržuje nebo nepřebírá poštu, tak má holt smůlu. Navíc ten dotyčný, na kterého jsem reagoval, je naprosto nevěrohodný. Sám údajně vrátil modem před 2 roky a příspěvek píše ze sítě UPC, není co dodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Ahoj, navážu na podstatu tohoto vlákna a chci se zeptat, abych měl jasno: Když ted budu chtít ukončit smlouvu k 30.4, takže výpovědní doba je + 1 měsíc, čili mi to skončí 31.5. A otázka ted je, jestli ten modem musím vrátit do 7 dnů po tom 30.4 nebo až po tom 31.5 ??. Předpokládám, když mě odstřihnou 31.5, tak až v tuto dobu, ale rád bych měl jasno =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 7.4. Vrácení Přijímacího zařízení Do 7 dnů po ukončení Smlouvy je nutné, abyste nám vrátil(a) pronajaté Přijímací zařízení, a to na adresu našeho distribučního skladu: UPC Česká republika, s.r.o., Kostomlátecká 20/39, 28802 Nymburk. jak jasnějc bys to chtěl napsat? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tech 7 dni tolik neres, tam mas cas minimalne mesic, nez ti poslou prvni upominku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Slamb - Nemá tam být 7.5. vrácení zařízení? Do 7 dnů po ukončení smlouvy. Ke 30.4 To chce paní ukončit. Do 7.5. pošle přístroj a 31.5 dojde k ukončení všech závazků k UPC. Aspoň tak jsem to pochopil já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.