Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

ok díky...tak su zvědavej =)

Odesláno

vyúčtování je mi tenhle měsíc nejasný... konkrétně to za internet... měl bych platit buď 620, nebo 640, ale určitě ne 285... by mě zajímalo, kde se stala chyba... mi tam hodili nějakou slevu 999 Kč a nějak nevim za co :shock:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

treba za to ze jsi se obetoval a testujes 100 mbit :-D

• Po letech...
Odesláno

dobry den me prislo viuctovani ze mame platit 997 ale mi jsme to platilo za minuli dva mesice

muzem ukazat ustrizek prosim kontaktujte

me na cisle 607453429

Odesláno

Kontaktuj si UPC sám, telefon je 241005100.

• po 2 týdnech...
Odesláno

to je sila, uz jenom ta "cestina"... :puker:

Odesláno

Internet mám od 25.1. 13 platba za březen 755.00 v pořádku platba za duben 362.00 v pořádku platba za květen 403.00 ? Nevím proč mě byla zvýšena platba. Děkuji za vyřízení a odpověd. Valenta Josef Plzen Těšínská 10.

Odesláno

jestli mi zaplatíš i zpáteční jízdenku, tak bych se moh stavit a můžem na to kouknout, aspoň si po čase udělám zase vejlet do plzně :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Zavolejte si na infolinku UPC a oni vam to vysvetli, take tam takhle obcas volam, i kdyz ne vzdy se dockam korektni odpovedi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsíci...
Odesláno

Dobrý deň,

vyjadrujem nespokojnoť s vyučtovaním za obdobie 1.5.-31.5.2013,pretože kvalita Vašich služieb sa zhoršuje,mnohokrát nie možné telefonický sa kontaktovať,vypadáva internetová sieť,no proste je to hrozné.Poplatky stúpajú a kvalita klesá.Veľa známych sa na Vaše služby sťažuje,v prípade,že sa daná situácia nezlepší som rozhodnutá odstúpiť od zmuly . S pozdravom Hečková

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague