Odesláno 8. září 2007 17 let Ne, nepřišlo vůbec nic.... a přitom to snad není tak složité poslat informační mail do schránky aspoň uživatelům internetu Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 8. září 2007 17 let Tak znami meli nasmlouvane na rok slevu kompletu za 298,- (s dph) . Ve vyuctovani na tento mesic se jim tam objevila castka cca 350,- . Zminka o nejakych zmenach nikde (maji jen analog TV). Pravdepodobne je ceka infolajna... Mam take zmeny ve vyuctovani ("snizeno"), nejake info jsem neobdrzel (jeste ze je forum) btw: bude tam hrat jeste Lady KARNEVAL?
Odesláno 9. září 2007 17 let tak já mám taky UPC mix?nechápu,co to je! 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 9. září 2007 17 let tak já mám taky UPC mix?nechápu,co to je! A kolik máš na vyučtování? Máš tedy taky Komplet a 1M .
Odesláno 9. září 2007 17 let Zdravím,asi před měsícem jsem požádal karneval o odpojení kabelové televize. Vše se ze začátku zdálo být v pořádku. Čekal jsem každým dnem dopis o ukončení smlouvy s konečným vyúčtováním. Nic však nepřišlo,namísto toho,asi po měsíci a půl mi přišel dopis od vymáhací agentury,kterou na mě poslal karneval za nezaplacení konečného účta. Nechápu vůbec logiku toho činu. kdyby mi přišel dopis s konečným účtem od karnevalu,zaplatím bez problému,ale tohle je opravdu vrchol...........
Odesláno 10. září 2007 17 let Zdravím,asi před měsícem jsem požádal karneval o odpojení kabelové televize.Vše se ze začátku zdálo být v pořádku. Čekal jsem každým dnem dopis o ukončení smlouvy s konečným vyúčtováním. Nic však nepřišlo,namísto toho,asi po měsíci a půl mi přišel dopis od vymáhací agentury,kterou na mě poslal karneval za nezaplacení konečného účta. Nechápu vůbec logiku toho činu. kdyby mi přišel dopis s konečným účtem od karnevalu,zaplatím bez problému,ale tohle je opravdu vrchol........... Co na tom nechapes? Podle me k zadnemu ukonceni smlouvy nedoslo a ty dluzis prachy za TV.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.