Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak mám v souvislosti se změnou Karnevalu na UPC zajímavou zkušenost :)

Chtěl jsem napsat na UPC přes ten jejich formulář o zaslání ceníku - nemohl jsem totiž uvěřit, že za pevnou IP adresu chtějí skutečně 200,- Kč měsíčně (už vím, že co je jinde zadarmo tady skutečně stojí docela balík). Vyplnil jsem číslo smlouvy u Karnevalu, což neprošlo a ve formuláři jsem tedy uvedl, že nejsem zákazníkem UPC (jinak mě nepustil dál).

Přišla odpověď, ve které kromě toho co jsem chtěl bylo i údajně nové klientské číslo.

Na toto nové číslo jsem si přes formulář požádal o zasílání faktury elektronickou formou. To proběhlo perfektně.

Ač z Plzně, přišla mi před chvilkou mailem faktura nějaké paní z Lovosic.

Odesláno

Nová čísla byla rozesílána poštou koncem srpna. Mně osobně došlo, ale co jsem tady četl, tak některým ne.

Odesláno

Mě žádné nové klientské číslo nedošlo a co jsem se poptával sousedů a známých v okolí, tak těm taky ne.

Odesláno

Já teda taky neznám nikoho osobně komu by něco takového přišlo. Třeba ten slavný dopis podle pana Maliny 8) Já už svoje nové číslo znám a to jen díky tomu že jsem se dovolal na infolinku a tam na mě operátorka vyjela jakto že hlasím původní číslo podle kterýho mě nenajde a podle jména,města atd. našla nové.

Odesláno

V mém okolí znám více lidí /včetně mě/, kterým tento dopis došel. Dopis obsahoval informace o přechodu pod UPC, fakturu a informace o změně účtovacího období. Bylo zde také zmíněno, že variabilní symbol na faktuře je novým klientským číslem.

Možná to rozeslali jen v některých oblastech. Mně to došlo (Zlín)

Odesláno

Me taky nic neprislo a nechodi mi ani faktury (ani elektronicky) - Decin

Odesláno

Bývalé zákazníky Karnevalu čekají platební změny

Není to dlouho, co došlo ke sloučení Karnevalu a UPC, ale nyní již bývalé zákazníky Karnevalu čekají od září platební změny. Podle informací, které nám byly sděleny od UPC, bude bývalým zákazníkům Karnevalu zaslán v těchto dnech dopis s novými platebními údaji, kabelový operátor proto doporučuje zářijové vyúčtování do doručení dopisu nehradit.

Zásadní změnou je datum splatnosti, které zákazníci Karnevalu měli stanovené na 15. každého měsíce, nyní se posouvá o 5 dní později, faktury tedy můžete uhradit až do 20. dne v měsíci.

Princip platby zůstává stejný, sumu je nutné uhradit nejpozději do konce aktuálního měsíce (doporučuje se dodržovat datum splatnosti), tedy například za využívání služeb v září zaplatíte již v daný měsíc, tedy v září.

Druhou změnou je variabilní symbol, který bude zákazníkům Karnevalu změněn, podrobnosti se dozví z již zmíněného dopisu.

Ostatní náležitosti ohledně plateb zůstávají zachovány.

pro tvCentrum: Michal Režnar, 13.9.2007

Odesláno

dik! 8)

Odesláno

kabelový operátor proto doporučuje zářijové vyúčtování do doručení dopisu nehradit.

No ještě že nám to dali včas vědět. :x:x

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague