Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník sniff

každopádně dnem, kdy skončí analogově přenášet signál, skončím já smlouvu s UPC... to si pak můžu rovnou koupit stb a chytat základní programy - a UPC holt utře... na to ho nepotřebuju :wink: A rozhodně nemám chuť UPC platit zaq každou TV v domácnosti - není proč a přistoupí na to leda debil...

Pravděpodobně udělám totéž - jsou příliš nenažraní. Navíc UPC mě neskutečným způsobem pije krev - od 5. 9. 07 se z nich snažím dostat aktuální přehled vysílacích frekvencí TV v našem rozvodu (to, co bývalo běžně dostupné na stránkách Karnevalu), zatím jsem od nich dostal 3 maily, ovšem požadovaná informace nebyla ani jednou správně... Nechápu, proč je nutné o tuhle základní informaci žádat mailem a přidělávat práci jak sobě, tak operátorům :-(

Návštěvník Kleff
každopádně dnem, kdy skončí analogově přenášet signál, skončím já smlouvu s UPC...

taky to tak udělám, kabelovku mám beztak jedině kvůli analogu

už se tešim jak ušetřim měsíčně pětikilo 8)

Návštěvník Katoda

Docela mě bavíte.:-) Já ani navím, co udělám za týden a vy už víte, co uděláte za pět let (nejdříve). :-) Já bych se siláckými řečmi počkal, za pět let, se toho může hodně změnit. Třeba už nebude žádné UPC, stejně, jako teď už není Karneval.

• po měsíci...
  • po měsících...
Návštěvník Breorn
každopádně dnem, kdy skončí analogově přenášet signál, skončím já smlouvu s UPC...

taky to tak udělám, kabelovku mám beztak jedině kvůli analogu

už se tešim jak ušetřim měsíčně pětikilo 8)

Jenže v tý době už bude mít kompatibilní tuner DVB-C každá TV vestavěná. Mimochodem, taky si nadával, když se přešlo ze SECAMu na PAL? Bylo to během roka a všude. Je to to samý. Pravda, obraz šel. Aspoň černobíle.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...