Návštěvník sniff Odesláno 17. září 2007 Sdílet Odesláno 17. září 2007 každopádně dnem, kdy skončí analogově přenášet signál, skončím já smlouvu s UPC... to si pak můžu rovnou koupit stb a chytat základní programy - a UPC holt utře... na to ho nepotřebuju A rozhodně nemám chuť UPC platit zaq každou TV v domácnosti - není proč a přistoupí na to leda debil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 17. září 2007 Sdílet Odesláno 17. září 2007 jj, souhlasím a zřejmě se zachovám podobně. Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2007 Sdílet Odesláno 18. září 2007 Pravděpodobně udělám totéž - jsou příliš nenažraní. Navíc UPC mě neskutečným způsobem pije krev - od 5. 9. 07 se z nich snažím dostat aktuální přehled vysílacích frekvencí TV v našem rozvodu (to, co bývalo běžně dostupné na stránkách Karnevalu), zatím jsem od nich dostal 3 maily, ovšem požadovaná informace nebyla ani jednou správně... Nechápu, proč je nutné o tuhle základní informaci žádat mailem a přidělávat práci jak sobě, tak operátorům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 18. září 2007 Sdílet Odesláno 18. září 2007 každopádně dnem, kdy skončí analogově přenášet signál, skončím já smlouvu s UPC... taky to tak udělám, kabelovku mám beztak jedině kvůli analogu už se tešim jak ušetřim měsíčně pětikilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 18. září 2007 Sdílet Odesláno 18. září 2007 Docela mě bavíte. Já ani navím, co udělám za týden a vy už víte, co uděláte za pět let (nejdříve). Já bych se siláckými řečmi počkal, za pět let, se toho může hodně změnit. Třeba už nebude žádné UPC, stejně, jako teď už není Karneval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2007 Sdílet Odesláno 18. září 2007 http://www.digizone.cz/clanky/upc-se-vic-zameri-na-digitalni-vysilani/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrenka Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Jsou to darebáci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Už to začíná: Do konce roku 2007 by mělo dojít k úplnému vypnutí analogového HBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Breorn Odesláno 1. února 2008 Sdílet Odesláno 1. února 2008 V nabídce je už STB Handan se dvěma tunery a 160 GB HDD. Je ale za příplatek 150 Kč měsíčně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Breorn Odesláno 1. února 2008 Sdílet Odesláno 1. února 2008 každopádně dnem, kdy skončí analogově přenášet signál, skončím já smlouvu s UPC... taky to tak udělám, kabelovku mám beztak jedině kvůli analogu už se tešim jak ušetřim měsíčně pětikilo Jenže v tý době už bude mít kompatibilní tuner DVB-C každá TV vestavěná. Mimochodem, taky si nadával, když se přešlo ze SECAMu na PAL? Bylo to během roka a všude. Je to to samý. Pravda, obraz šel. Aspoň černobíle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.