Přejít na obsah

Od půlnoci devět nových programů

Doporučené příspěvky

Návštěvník Groveer
to DM-jde ti animal planet a discovery v češtině?máš u ARD zvuk?funguje ti správně EPG?jsem taky z Brna,ale mě to dost blbne!

U Discovery a Animalu je potřeba vybrat zvukovou stopu...taky mi to šlo anglicky ale stačí změnit stopu a je to v češtině.A EPG ještě není kompletní ale u většiny kanálu už jde.

Jde i HBO a ostatní kanály včetně Slovenských :wink:

Návštěvník Groveer
Ahoj, můžete mi někdo potvrdit, jestli ode dneška běží v digitálu MTV BASE a VH1 (krom jiného). Díky

Jo přibyli MTV BASE, VH1,CSfilm,MGM,Fun1,Musicbox,NASN,Animal Planet,Tv Noe 8)

Návštěvník Katoda

Kralupy - stav v 17:00 hod.

Nalezeno 49 kanálů, chybí celý balík HBO (HBO, HBO 2, HBO Comedy), Cinemax a Cinemax 2, schází také Hustler a XXXtreeme. Programy České televize, tedy ČT1, ČT2, ČT24 a ČT4 Sport nehrají a hlásí zákodovaný kanál!, Óčko nehraje a píše nepovolený přístup Conax, u Eurosportu 1 schází anglická zvuková stopa, Fun 1 příšerný zvuk jak od někud z plechovky.

Upraveno uživatelem Návštěvník

díky..a ještě jedna otázka, přibyl taky nějaký stream (transponder) nebo to jen rozhodili do těch stávajících? Jak chápu z předchozích příspěvků, zřejmě platí druhá varianta?

Návštěvník Groveer

Podle mě nějakej ten multiplex přibyl ale s tím že zrušily ty původní,nehledal jsem tak dopodrobna ale vypadá to že multiplexů je stejně akorát k nim přidaly kanály....podle toho taky vypadá kvalita :cry:

Katoda: Mě hraje úplně všechno ale bez EPG akorát ten FUN1 je divnej i když je u něj kvalita i úroveň signálu na 99% tak se zvuk strašně trhá,obraz ale ne.

Návštěvník Groveer
Přinejmenším jeden, na 402 MHz, přibyl.

zajímá mě ty bys to mohl vědět kolik měl Karneval maximálně kanálu v multiplexu??? Já že jsem jich v jednom napočítal 11, kvůli tomu je podle mě horší kvalita :(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...