Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak to nevím, já to nikdy nepočítal. Jen hádám, ale myslím, že jich nebylo víc jak osm.

Odesláno

Dík, já to právě taky nepočítal ale příjde mi že 11 je hodně :!::?:

Odesláno

tak Brno 18 hod.vypadá že je vše snad už OK.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Kralupy - stav v 18:00 hod.

Už sice hrají kanály ČT, stále však schází celý balík HBO, Cinemaxy, Hustler a XXXtreme, Óčko pořád hlásí nepovolený přístup Conax.

Odesláno
Kralupy - stav v 18:00 hod.

Už sice hrají kanály ČT, stále však schází celý balík HBO, Cinemaxy, Hustler a XXXtreme, Óčko pořád hlásí nepovolený přístup Conax.

Mě to takhle blblo ráno...tak jsem dal STB do továrního nastavení a dal znovu vyhledat všechny kanály a v poho :wink:

Odesláno

Tak mi už to ten balík s HBO a ostatními programy našlo. Můžete mi někdo ale prosím říct, na jaké hrekvenci vám HBO a Cinemax hraje? Mě na 170 MHz, symbolrate 5000(?). Úrověn signálu je tam sice 99%, ale kvalita pouhých 60%, takže je to samozřejmě celé rozpixelováno do kostiček a naprosto nekoukatelné.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno
Tak mi už to ten balík s HBO a ostatními programy našlo. Můžete mi někdo ale prosím říct, na jaké hrekvenci vám HBO a Cinemax hraje? Mě na 170 MHz, při symblolrate 5000(?). Úrověn signálu je tam sice 99%, ale kvalita pouhých 60%, takže je to samozřejmě celé rozpixelováno do kostiček a naprosto nekoukatelné.

jj jede to na 170MHz úroveň mám taky 99% a kvalitu kolem 90% a taky to dost kostičkuje.

Odesláno

Presne jak rikal Malina, uzivatel nic nepozna, kanaly mu tam naskakaji samy :-)

Odesláno

Ústí n.L. hlásí ve 20:30 - 55 programů. Vše no problemo... Nabídka klasik nebo jak se to teď jmenuje.

Odesláno

Nejdrive jsem dopoledne cekal na aktualizaci, ta probehla nakolikrat, ale vicemene bezuspesne...pak jsem odpoledne po prijezdu z prace kuknul na EPG a ono fungovalo, ale premiove programy nikde, tak cekacka na aktualizaci, mezi tim parkrat projet scan programu a HBO a CINEMAX nikde a nakonec dle rady z fora resetovat nastaveni a naladit vsechno, mi neprijde pro bezny uzivatele jako to spravny orechovy..lokalita Praha - Dablice.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague