Přejít na obsah

Od půlnoci devět nových programů

Doporučené příspěvky

Návštěvník Groveer
tak jsem zkoušel na STB naladit HBO a nic a to ani po Továrním nastavení

Stalo se to taky někomu ??

Tak to je divný, protože podle pana Maliny mají "pouze" jednu základovou stanici která vysílá signál do všech rozvodů UPC.

Můžete mi někdo říct jestli po přidání těch nových prográmů máte u HBO ac3 stopu? U mě totiž teď už není (pouze čeština nebo angličtina). Což mě dost rozčiluje. Jsem z Brna a všechny ty programy (i balík s ZDF) jedou dobře i EPG funguje, jenom tento problém s HBO se vyskytl. Děkuji za odpovědi.

Návštěvník Groveer
Můžete mi někdo říct jestli po přidání těch nových prográmů máte u HBO ac3 stopu? U mě totiž teď už není (pouze čeština nebo angličtina). Což mě dost rozčiluje. Jsem z Brna a všechny ty programy (i balík s ZDF) jedou dobře i EPG funguje, jenom tento problém s HBO se vyskytl. Děkuji za odpovědi.

Tady je odpověď pana Kacafírka z dnešního dne 21.9.2007:

Digitální služby budou ještě v průběhu dnešního dne upravovány. Přibyde informační program UPC Express a budou doplněny české rozhlasové stanice a také další zvukové stopy zahraničních kabelových programů, tedy i u Eurosportu. Óčko Vám v této chvíli již určitě hraje.

Tady je odpověď pana Kacafírka z dnešního dne 21.9.2007:

Digitální služby budou ještě v průběhu dnešního dne upravovány. Přibyde informační program UPC Express a budou doplněny české rozhlasové stanice a také další zvukové stopy zahraničních kabelových programů, tedy i u Eurosportu. Óčko Vám v této chvíli již určitě hraje.

Děkuji za rychlou odpověď pane Kacafírku. Až přijdu odpoledne z práce tak to hned vyzkouším. Budé nutné restartovat STB nebo obnovit tovární nastavení a znovu vyhledat všechny programy jak tady někdo psal?

Návštěvník Groveer

Nejsem Kacafírek 8) pouze tady tlumočím jeho odpovědi z online chatu. Myslím že nebude nutný dělat nic,pouze STB musí načíst aktualizaci a hotovo. Restartovat STB do továrního nastavení nebude podle mě nutný 8)

A kde jsi naladil ty Nemecke programy?????

Mám jenom základní balík STARTER a v něm byly všechny ZDF programy automaticky už od začátku (cca 2 měsíce- původně Karneval). A teď tam zůstaly. (včetně Sat3)

Brno Královo Pole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...