Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
  Milda1 napsal:
Než zacali pridavat progamy tak jsem ty kanaly mel!!!

V sítích UPC ofiko něnecký balík nikdy nevysílali, asi to byly nějaké testy

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Řekl bych, tak nějak subjektivně se mi obraz jeví poněkud horší než za Karnevalu.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Nevím, ono to je těžké posoudit, já bych řekl, že je to tak zhruba stejné, jako to bylo. Až teda na to nešťastné HBO a Cinemax, kde to je prokazatelně horší, protože to nemůžu kvůli kostičkám sledovat. :) To ale bude zřejmě nějaký místní problém, který se doufám podaří brzy vyřešit. Skutečně se mi sami ozvali z Klient centra a na pondělí ohlásili návštěvu technika, tak jak to pánové Kacafírek a Malina slíbili, za což jim děkuji.

Odesláno

7 x 170 MHz

11 x 402 MHz

7 x 410 MHz

5 x 418 MHz

11 x 426 MHz

9 x 442 MHz

6 x 450 MHz

v Mostě celkem 56 programů na 7 frekvencích[/b]

Odesláno

Tak už je to OK , HBO jede a obraz je jak ma bejt , hura

Odesláno

CHTEL BYCH VAS POPROSIT LIDICKY O RADU.BYDLIM V BRNE MAM DIGITALNI KABELOVOU TELEVIZI OD UPC (DRIVE TAKE UPC) A MEL JSEM V NABIDCE STANDARD NEMECKE PROGRAMY. PO PRIDANI 9 PROGRAMU A NASLEDNEM RESETOVANI JSEM O TYTO PROGRAMY PRISEL. OPERATOR TVRDI ZE BYLY ZRUSENY A ZE JE MAJI POUZE KLIENTI BYVALEHO KARNEVALU. COZ SE MI MOC NEZDA, KDYZ JSEM JE V NABICE PRED PRIDANIM MEL.POKUD TYTO PROGRAMY VYSILAJI TAK VAS CHCI POPROSIT NA KTEREM PAMU JE NALADIM.

DEKUJI ZA SPOLUPRACI

MILAN

Odesláno
  Milda1 napsal:
CHTEL BYCH VAS POPROSIT LIDICKY O RADU.BYDLIM V BRNE MAM DIGITALNI KABELOVOU TELEVIZI OD UPC (DRIVE TAKE UPC) A MEL JSEM V NABIDCE STANDARD NEMECKE PROGRAMY. PO PRIDANI 9 PROGRAMU A NASLEDNEM RESETOVANI JSEM O TYTO PROGRAMY PRISEL. OPERATOR TVRDI ZE BYLY ZRUSENY A ZE JE MAJI POUZE KLIENTI BYVALEHO KARNEVALU. COZ SE MI MOC NEZDA, KDYZ JSEM JE V NABICE PRED PRIDANIM MEL.POKUD TYTO PROGRAMY VYSILAJI TAK VAS CHCI POPROSIT NA KTEREM PAMU JE NALADIM.

DEKUJI ZA SPOLUPRACI

MILAN

Stačí se mrknout o kousek víš :wink: už se to tu řešilo 8)

450\64\6900

Odesláno
  Groveer napsal:
  Milda1 napsal:

DEKUJI ZA SPOLUPRACI

MILAN

Stačí se mrknout o kousek víš :wink: už se to tu řešilo 8)

450\64\6900

TAK TAM SE NENACHAZI ZADNY PROGRAM.

Odesláno

Tak Vám to na bývalích sítích UPC opravdu zrušili a jde to jen Karnevalu. Výjmečně měli operátoři pravdu :D Tady v Děčíně na síti bývalýho Karnevalu na tý frekvenci jedou.

Odesláno

podle posledních "info" bude Hustler a XXX vysílán pouze 22-05. Rozhodla rada pro T+R vysírání

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague