Odesláno 25. září 2007 17 let A co dělat v případě, když nefunguje ani resetování set-top-boxu, automatické vyhledávání, ruční vyhledávání a ani vytáhnutí přívodního kabelu ze zásuvky a znovuvložení karty do slotu a HBO nikde a nikde? Dokud se UPC nezačalo vrtat v programech, tak mně u Karnevalu fungovalo vše jak má. Navíc se na jejich linku nedá dovolat a na e-maily neodpovídají. Tohle je nějaká služba zákazníkům? U Karnevalu sice člověk taky platil za volání, ale aspoň se dovolal!
Odesláno 25. září 2007 17 let Me uz dva dny nejde ani jeden HBO a ani jeden Cinemax, misto nich tam je nejake prouzkovani, za kterym obcas nejaky obrazek probleskne. Hlasi mi 50% kvalitu prijmu. Celou nedeli nesel ani digital ani analog. Kazdou hodinu mi to neco aktualizuje, kazdych 5 minut se kterykoliv program na par sekund sekne a zahlasi ti "prerusene spojeni". Budu zadat vraceni penez, protoze takovy bordel si nenecham libit.
Odesláno 25. září 2007 17 let Radim a BW : to bude nejaky mistni problem zkontroluj kabely doma a kdzy to nepomuze tak kontaktuj technickou podporu UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2007 17 let Mistni problem? Ze dne na den, zrovna u vsech HBO? Po kompletnim nedelnim vypadku, kdy neslo vubec nic? Mozna mistni problem u ostravske UPC. Jinak, kabelu mam dost, muzu vyskouset.
Odesláno 25. září 2007 17 let Mistni je mysleno ve vasi crtvrti ci ulici, ale lepsi je nejprve zacit hledat doma, muzes si tim usetrit nervy a penize. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2007 17 let Používám kabel, který mi dodal přímo technik z Karnevalu a přes který mi HBO fungovalo bez problémů. Myslím, že bude problém jinde. HBO má mít frekvenci 170/64/5000, jenže pod touto frekvencí set-top-box nic nenašel a zvláštní je, že se neobjevují i další placené kanály. Problém bude nejspíš na straně UPC.
Odesláno 25. září 2007 17 let Mockrát díky za radu, skutečně funguje vše i s HBO. Tak tohle by mě tedy nenapadlo. Je zvláštní, že to set-top-box automaticky nevyhledá.
Odesláno 26. září 2007 17 let Jen perlička k té zákaznické lince. Kamarád se tam taky nemohl několik dní dovolat a pak šel přes volbu - nový zákazník - a prý ho to spojilo hned.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.