Odesláno 20. září 2007 17 let Tak to nevím, já to nikdy nepočítal. Jen hádám, ale myslím, že jich nebylo víc jak osm.
Odesláno 20. září 2007 17 let tak Brno 18 hod.vypadá že je vše snad už OK. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. září 2007 17 let Kralupy - stav v 18:00 hod. Už sice hrají kanály ČT, stále však schází celý balík HBO, Cinemaxy, Hustler a XXXtreme, Óčko pořád hlásí nepovolený přístup Conax.
Odesláno 20. září 2007 17 let Kralupy - stav v 18:00 hod.Už sice hrají kanály ČT, stále však schází celý balík HBO, Cinemaxy, Hustler a XXXtreme, Óčko pořád hlásí nepovolený přístup Conax. Mě to takhle blblo ráno...tak jsem dal STB do továrního nastavení a dal znovu vyhledat všechny kanály a v poho
Odesláno 20. září 2007 17 let Tak mi už to ten balík s HBO a ostatními programy našlo. Můžete mi někdo ale prosím říct, na jaké hrekvenci vám HBO a Cinemax hraje? Mě na 170 MHz, symbolrate 5000(?). Úrověn signálu je tam sice 99%, ale kvalita pouhých 60%, takže je to samozřejmě celé rozpixelováno do kostiček a naprosto nekoukatelné. Upraveno 20. září 2007 17 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 20. září 2007 17 let Tak mi už to ten balík s HBO a ostatními programy našlo. Můžete mi někdo ale prosím říct, na jaké hrekvenci vám HBO a Cinemax hraje? Mě na 170 MHz, při symblolrate 5000(?). Úrověn signálu je tam sice 99%, ale kvalita pouhých 60%, takže je to samozřejmě celé rozpixelováno do kostiček a naprosto nekoukatelné. jj jede to na 170MHz úroveň mám taky 99% a kvalitu kolem 90% a taky to dost kostičkuje.
Odesláno 20. září 2007 17 let Presne jak rikal Malina, uzivatel nic nepozna, kanaly mu tam naskakaji samy
Odesláno 20. září 2007 17 let Ústí n.L. hlásí ve 20:30 - 55 programů. Vše no problemo... Nabídka klasik nebo jak se to teď jmenuje.
Odesláno 20. září 2007 17 let Nejdrive jsem dopoledne cekal na aktualizaci, ta probehla nakolikrat, ale vicemene bezuspesne...pak jsem odpoledne po prijezdu z prace kuknul na EPG a ono fungovalo, ale premiove programy nikde, tak cekacka na aktualizaci, mezi tim parkrat projet scan programu a HBO a CINEMAX nikde a nakonec dle rady z fora resetovat nastaveni a naladit vsechno, mi neprijde pro bezny uzivatele jako to spravny orechovy..lokalita Praha - Dablice.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.