Odesláno 20. září 2007 17 let A na jakych frekvencích si je našel. Jsem z Brna a ma jich digitalne 49 ( vubec mi nejdou nemecke programy( Potreboval bych poradit. Dik
Odesláno 20. září 2007 17 let Německý vysílaj na 450MHz.... jak to tak vypadá tak jdou pouze na býválích sítích Karnevalu.Mám 55 kanálů.
Odesláno 21. září 2007 17 let Já mám taky 55 programů, ovšem balík s HBO a Cinemaxem to našlo až po Groveerově radě s resetováním set-top boxu. Bohužel však mám právě u těchto prémiových kanálů na frekvenci 170 MHz kvalitu signálu na pouhých 60% a je to naprosto nesledovatelné. Prolezl jsem kabely i všechny konektory, připojil stb přímo k zásuvce kabelové televize, ale žádná změna. Všechny ostatní programy hrají naprosto v pořádku. Vypadá to, že budu muset asi dnes žhavit linku na Kontakt centrum. Jen pro jistotu se ještě zeptám těch, co mají nabídku Supreme nebo koupený balík s HBO taky na přesnou frekvenci včetně modulace a symbolrate - je to 170 / 64 / 5000 ?
Odesláno 21. září 2007 17 let tak jsem zkoušel na STB naladit HBO a nic a to ani po Továrním nastavení Stalo se to taky někomu ??
Odesláno 21. září 2007 17 let Já mám taky 55 programů, ovšem balík s HBO a Cinemaxem to našlo až po Groveerově radě s resetováním set-top boxu. Bohužel však mám právě u těchto prémiových kanálů na frekvenci 170 MHz kvalitu signálu na pouhých 60% a je to naprosto nesledovatelné. Prolezl jsem kabely i všechny konektory, připojil stb přímo k zásuvce kabelové televize, ale žádná změna. Všechny ostatní programy hrají naprosto v pořádku. Vypadá to, že budu muset asi dnes žhavit linku na Kontakt centrum. Jen pro jistotu se ještě zeptám těch, co mají nabídku Supreme nebo koupený balík s HBO taky na přesnou frekvenci včetně modulace a symbolrate - je to 170 / 64 / 5000 ? Jo je to přesně tak jak píšeš 170 / 64 / 5000. Je to nějaký nízký pásmo protože mě jde taky vše ok akorát tenhle multiplex je na 90% a výměna kabelů nepomohla
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.