MekliCZ Odesláno 18. července 2019 Sdílet Odesláno 18. července 2019 Ahoj, jak dlouho od doručení smlouvy UPC trvá, než člověka převede na business tarif a přiřadí mu pevnou IP? V mailu píšou do 48 hodin, ale tyhle lhůty jsou dost často přestřelené. Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 19. července 2019 Sdílet Odesláno 19. července 2019 Převod sice nepovím, ale mám zkušenost, že po zřízení smlouvy jim tvrá přidělení IP ještě tak týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 19. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 19. července 2019 Nakonec jsem IP dostal přidělenou dneska odpoledne, MAC mi přiřadili, ale router ne a ne ji z DHCP dostat, pořád má tu dynamickou, co měl předtím, i po dalších requestech na DHCP. L1 support neví, prý v pondělí se mi ozve L2. 😞 A v Moje UPC pořád vidím tarif pro koncáky, což mi úplně nesedí. Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.