Odesláno 4. října 2007 17 let Zdravím, nechal jsem si změnit tarif na Starter. V home.karneval.cz se údaje změnily v pořádku, ale i tak sedím pořád na 1 Mbit lince... Co s tím? Bude ta změna trvat nebo se mám obrátit na UPC centrum? Upraveno 16. října 2007 17 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 10. října 2007 17 let Tak dneska je 10.10. a zatím rychlost pořád stejná... Není to už dlouho? Kamarád říkal, že se prý má resetovat modem... A nemám počkat na zúčtovací období? =)
Odesláno 11. října 2007 17 let Resetovat modem kazdopadne muzes ale na tim dle me nic nezmenis v mem pripade to napriklad zmenily as po 15ti dnech...
Odesláno 13. října 2007 17 let Já jsem mel spravnou rychlost hned jak mi poslali mail, ze byl muj pozadavek vyrizen.
Odesláno 13. října 2007 17 let Já ještě pořád nic... Už mám zúčtovací období nový, takže jim asi napíšu...
Odesláno 14. října 2007 17 let Každopádne bych ti doporučil kontaktovat kliencké centrum pokud už to trvá déle. Nic méně bych ti doporučil restartovat modem,služba může být už teď aktivní,ale projeví se to až po restartu modemu.
Odesláno 16. října 2007 17 let Poslal jsem dotaz na klientské centrum... Teď jsem přišel ze školy, restartoval modem, podíval se do mailu a tam mi také doporučili restartovat... =) Změřil jsem rychlost a voalá =) 2 Mbps jsou tu Díky a možno vlákno smazat nebo locknout
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.