Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak dneska přišel konečně dopis od UPC, kde se člověk alespoň něco dozví ohledně způsobu plateb:

t_SWScan00004m_d343574.jpg

Odesláno

Mě ještě nepřišel. Tudíž nevím ani nové klientské číslo. V září ze SIPO si už UPC strhlo menší platbu, snad na základě jiného účtovacího období. Příští platba by měla být normální. Na SIPO je sice variabilní symbol, ale to je jen část čísla.

Odesláno

Pokud vím, tak již téměř všichni, troufám si tvrdit, že opravdu všichni, mají nové klientské číslo, nicméně pouze interně a o nich se dozví až v případě řešení nějakých problému, či něčeho obdobného (platby, infoline, atd.)

To jen tak okrajově.

Odesláno
Pokud vím, tak již téměř všichni, troufám si tvrdit, že opravdu všichni, mají nové klientské číslo, nicméně pouze interně a o nich se dozví až v případě řešení nějakých problému, či něčeho obdobného (platby, infoline, atd.)

To jen tak okrajově.

Vím, včera jsme volali na infolinku a kolegovi nahlásili nové číslo, dopis taky nemá. Technik byl hrozně arogantní, že už žádný Karneval neexistuje(asi mu to leze na mozek). Když se člověk nedal, tak zbrzdil. Hlavně, že si ty hovory nahrávají. Akorát mě mrzí, že jsem se ho nezeptal na jméno.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague