Návštěvník Bender Odesláno 5. října 2007 Sdílet Odesláno 5. října 2007 Tak dneska přišel konečně dopis od UPC, kde se člověk alespoň něco dozví ohledně způsobu plateb: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Detien Odesláno 5. října 2007 Sdílet Odesláno 5. října 2007 Mě ještě nepřišel. Tudíž nevím ani nové klientské číslo. V září ze SIPO si už UPC strhlo menší platbu, snad na základě jiného účtovacího období. Příští platba by měla být normální. Na SIPO je sice variabilní symbol, ale to je jen část čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 5. října 2007 Sdílet Odesláno 5. října 2007 Pokud vím, tak již téměř všichni, troufám si tvrdit, že opravdu všichni, mají nové klientské číslo, nicméně pouze interně a o nich se dozví až v případě řešení nějakých problému, či něčeho obdobného (platby, infoline, atd.) To jen tak okrajově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Detien Odesláno 5. října 2007 Sdílet Odesláno 5. října 2007 Pokud vím, tak již téměř všichni, troufám si tvrdit, že opravdu všichni, mají nové klientské číslo, nicméně pouze interně a o nich se dozví až v případě řešení nějakých problému, či něčeho obdobného (platby, infoline, atd.) To jen tak okrajově. Vím, včera jsme volali na infolinku a kolegovi nahlásili nové číslo, dopis taky nemá. Technik byl hrozně arogantní, že už žádný Karneval neexistuje(asi mu to leze na mozek). Když se člověk nedal, tak zbrzdil. Hlavně, že si ty hovory nahrávají. Akorát mě mrzí, že jsem se ho nezeptal na jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.