Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim, dnes jsem si ve slozence za zari koutkem oka vsiml ze najednou neak moc chcou za UPCsluzby. mam komplet + turbo 3M dohromady za 1189,- ted na sipu byly sluzby rozdeleny a Kabelovka 499,- + UPC internet 1179,- <--- WTF? uz sem to chtel neak resit, ale koukl jsem na slozenku jeste ze srpna a tam nebyl internet vubec zapocitany, jen kabelovka, tagze se urco spletli a ted chcou vic, no vyckam do pristi slozenky a doufam ze obe sluzby uz budou secteny normalne, pokud ne, roste nam z toho dalsi rostarna ze strany UPC a to neni dobre, pac se naprava pekne prodrazi...:( tim myslim jejich Call centrum a provolany majlant... :D:(:-)

Odesláno

Pry se menilo uctovaci obdobi a vsem by mel prijit dopis s vysvetlenim (uz se to tu resilo),

ale rekl bych ze ty dopisy zdaleka vsem jeste neprisly, vcetne me.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Dopis nepřišel ani mně (nechápu, co je na tom složitého poslat aspoň mail :? ), ale položky na složence SIPO jsou kupodivu správné :wink:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Mám takový pocit, že dopis posílají jenom tomu, kdo se ozve ohledně nějakého problému, ať už telefonicky nebo mailem. Mě nic neposílali, a až když jsem jim napsal mail jak to bude tedy s placením, když neznám svoje číslo smlouvy UPC tak poslali mail a 2-3 dny na to přišel i dopis.

Odesláno

Mně to přišlo, aniž bych cokoli reklamoval/požadoval.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

Mě na srpnovém SIPO (ještě Karneval) přišla standartní částka, v září (už UPC) menší, a teď zase standartní částka.

Dopis zatím né. A řeším s nimi odměny za Nenech trpět kamarády, které jsem nechal zapijit koncem minulého roku. Síla.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague