Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Opravdu velice kvalitni clanek, uplna recenze upc a digi tv. A kolik zajimavych informaci jsem se dozvedel.

Odesláno

Me by zajimala kvalita obrazu u Digi TV, slysel jsem ze pry je to slabsi diky nizsimu datovemu toku.

Take jsem nepochopil v cem je obraz na plazme lespi nez na LCD, pokud maji nizky bitrate, tak Vam nepomuze od kostek nic.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Mno prave, ze DigiTV ma datovej tok uplne v pohode, UPC nema o moc lepsi :D

Odesláno

No, taky jsem o nich slyšel své, dokonce jsem se o to jednu dobu zajímal, když si to chtěl objednat znamý. Ale to začínali a problémů byla celá komora :) Občasné záseky, spekulace o tom, jak byla tažena TV Nova, poposkocenej zvuk za obrazem, zakously receivery. Absence pořádného EPG, aj. No, jenže, za ty peníze, co byste chtěli :)

Třeba už to trochu ošéfovali.

Odesláno
Občasné záseky ... poposkocenej zvuk za obrazem, zakously receivery.

Čiili něco, co už několik let nabízí Karneval, teda UPC. :lol:

Odesláno

I tak by se dalo nazvat, ale aspoň Karnevalu funguje/fungoval dohled.

• po měsících...
Odesláno

já užíval "kvalit" digi-tv více jak rok a nakonec jsem si dal UPC. Pokud člověk nemá přímo LCD/plazmu a "bystré oko"tak rozdíl ve kvalitě obrazu nepozná. Jinak, docela časté výpadky, zvuk u NOVY, možná i skladba programů, ale to zase záleží na uživateli, čemu dává přednost. UPC-lepší přístup k zákazníkovi, informovanost....atd. Jediné co můžu UPC vytknout, tak je to nemožnost si seřadit programy podle své vůle a hrozná nepřehlednost v menu programů a přístup k nim a v poslední době pozoruji výpadky NOVY-jde mi někdy černobíle, ale ještě jsem nepátral, zda není chyba někde u mne

:wink:

(manželce jsem musel všechny programy vypsat na papír, kvůli zmiňovanému menu) :P

Odesláno

>UPC-lepší přístup k zákazníkovi, informovanost....

Tos mne docela dostal... :lol: UPC Direct mam uz par let a jediny zajem ze strany operatora je o to vytahnout ze zakaznika vic penez. Informace o jejich akcich musi clovek pokoutne shanet na internetovych forech - abych nemusel platit nekrestanske penize za jejich nabidku a pak jeste s nimi smlouvat, jak na tureckem bazaru - jestli je tohle lepsi pristup, nez jednoznacne definovana schudna cena DigiTV, tak nevim... pres pul roku mam moznost sledovat satelitni vysilani obou operatoru - v cene i kvalite obrazu jednoznacne vede DigiTV (CRT TV 72 cm, zadna plasma, ani LCD); o neco malo vic vypadku ma rumunsky operator, ale to je take dane tim, ze nevysila tak dlouho jako UPC. Kamarad pamatuje zacatky satelitniho UPC Direct a podle nej to trvalo cca 2 roky, nez UPC odstranilo pravidelne vypadky...

Odesláno
UPC-lepší přístup k zákazníkovi, informovanost....

Hehe, a ještě jste mohl připsat snadná dostupnost infolinky a věřil bych, že jste recesista. :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague