Přejít na obsah

Ztáta financí díky společnosti UPS

Doporučené příspěvky

Návštěvník nivico

V sobotu od 17,00 totálně vypadla v PB síť UPC , internet i telefon. Díky tomuto výpadku jsem přišel o 150 dolarů v turnaji pokru, a ještě se mi nedovolal zákazník pro kterého jsem měl připravenou zakázku za 8.000 ,-. Mobilní telefon jsem nechal na pracovišti.

Zákazník mě poslal ......

Mohu po UPC nějak vymáhat náhradu škody ??

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1099-zt%C3%A1ta-financ%C3%AD-d%C3%ADky-spole%C4%8Dnosti-ups/
Sdílet na ostatní stránky

mno to ze si si zabudol svoj mobil na v praci je tvoj problem a pochybujem ze mal tvoj zakaznik telefon na pevnu. a ked ti na nom tak zalezalo mal si si ist pre neho do prace a ne vyhovarat sa na upc alebo ist zavolat z telefonnej budky. a s tym pokrom ? heh hold smola dokaz to a podla man ti to preplatia bez problemov to moze povedat hocikto ze tam mal aj 1000 dolarov takze asi len :jocolor:

V sobotu od 17,00 totálně vypadla v PB síť UPC , internet i telefon. Díky tomuto výpadku jsem přišel o 150 dolarů v turnaji pokru, a ještě se mi nedovolal zákazník pro kterého jsem měl připravenou zakázku za 8.000 ,-. Mobilní telefon jsem nechal na pracovišti.

Zákazník mě poslal ......

Mohu po UPC nějak vymáhat náhradu škody ??

Vymáhat náhradu můžeš, v tom ti nikdo nebrání, ale otázka je jestli ti to bude něco platný.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...