Návštěvník Odesláno 17. června 2004 Sdílet Odesláno 17. června 2004 No hry se mne netykaj, ja hry skoro (nepocitam Tux Racer a LBreakout2) nehraju. S tema filmama je to horsi, ale zase tolik dobrejch jich nevychazi (US-shit ) aby mi to pretizilo linku. Navic uz jsem si na to pevny pripojeni zvyk, takze nestahuju kazdou pikacovinu. @PPK: este ze se ty knihovny daj vetsinou najit pres Google P.S.: Na Photoshop pod Linuxem zapomente, ted jsem to videl nazivo (kamosovo PC s Crossoverem) a je to FAKT pomaly a to ma AXP 2200+ 512 RAM :-/ Od ceho tu mame GIMP, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derek Odesláno 24. června 2004 Sdílet Odesláno 24. června 2004 Pamatuju si na svoje zacatky u Karnevalu, a to byl jeste limit 600 MB a pak sestrelovali na 28/28 bleee Bylo to desny, i po tom co jsem byl delsi dobu na modemu, takovyhle soky. A stejne jsem jim vytocil pres ten jejich limit aspon na dvojnasobek trojnasobek , a to i na ty 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.