Návštěvník miskoboss Odesláno 26. října 2007 Sdílet Odesláno 26. října 2007 zdravim koupil jsem si tento modem TL-WR542G a nemuzu ho ani za boha rozchodit delal jsem vsechno, restarty modemu, nastavovani static IP adresy podle nastaveni na PC nastaveni dynamic IP adresy, porad se me to nechce pripojit k internetu domaci sit mam vytvorenou, tam to vidi NB i PC, ale nemuzu se ani z jednoho pripojit na internet mam UPC 3M linku, modem mam Motorola SN:SB5101E urcite se najde nekdo, kdo tento modem pouziva, prosim o pomoc s nastavenim jsem zoufaly, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kema Odesláno 27. října 2007 Sdílet Odesláno 27. října 2007 No podle mě se routry konfigurují stejně - nehledě na značce a modemu, tedy na WAN jednoduše nastavit přidělování IP pomocí DHCP. Po restartu kabelového modemu musí router IP dostat. Jinak to ani fungovat nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2007 Sdílet Odesláno 27. října 2007 más naklonovanou MAC adresu síťové karty, na kterou byl původní modem připojen? Teda pokud jsi na opravdu byvalé síti UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lim-Dul Odesláno 27. října 2007 Sdílet Odesláno 27. října 2007 zapoj kabel vedouci z modemu do wan portu na routru a pak pokracuj jak psal kema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LOcalhOst Odesláno 1. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2007 Zkus se mrknout na tenhle návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.