Odesláno 1. listopadu 2007 17 let vše mám zapojeno ok.přesto mi nejde do set top boxu signál.analogové vysílání funguje.můžete mi poradit?V klientském centrum UPC mi poradili abych si zapojil kabel od antény do set top boxu.Dělají ze mě vola.Díky moc za rady a vaše nápady.Fanda
Odesláno 1. listopadu 2007 17 let Nevím jak to funguje teď, ale u Karnevalu to bylo tak, že ti šli volný programy a za několik minut ( u mě ) až několik hodin ( u známýho ) vše naběhlo jak má. Chvíli trvá než se zaktivuje karta.
Odesláno 1. listopadu 2007 17 let A necháváš při manuálním ladění kanálů nastaveno 170,5 MHz, 64 QAM a 5000 Symbol Rate? Pokud to totiž děláš podle návodu a jsi na síti UPC nebo na Karnevalu, kde digitál zavedlo až UPC, tak ti to nic nenajde, protože na této síti vše běží na jiných multiplexech než v bývalý síti Karnevalu, kromě jednoho multiplexu, který je společný. Když nastavím u mě hodnoty, které jsou v návodu, tak mi to ukazuje také takhle nízkou úroveň.
Odesláno 2. listopadu 2007 17 let do STB mi jde pouze 20 procent signálu.nejdou mi žádné programy.na STB při manuálním vyhledávání mi to napíše že signál není k dispozici.myslím si ,že se někdo na mě načerno napojil a odebral mi signál.
Odesláno 2. listopadu 2007 17 let Jako kvalitu ma u tebe anologove vysilani ? Nemas mezi zasuvkou UPC a STB nejake rozbocovace, zesilovace ci dalsi zasuvky a pod. ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. listopadu 2007 17 let A jakou máš analogovou nabídku, jsi od bývalého Karnevalu nebo UPC? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.