Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

vše mám zapojeno ok.přesto mi nejde do set top boxu signál.analogové vysílání funguje.můžete mi poradit?V klientském centrum UPC mi poradili abych si zapojil kabel od antény do set top boxu.Dělají ze mě vola.Díky moc za rady a vaše nápady.Fanda

Odesláno

Nevím jak to funguje teď, ale u Karnevalu to bylo tak, že ti šli volný programy a za několik minut ( u mě ) až několik hodin ( u známýho ) vše naběhlo jak má. Chvíli trvá než se zaktivuje karta.

Odesláno

mám úroveň signálu 5 až 15 %.žádné programy nelze načíst.

Odesláno

Tak to netuším.

Odesláno

A necháváš při manuálním ladění kanálů nastaveno 170,5 MHz, 64 QAM a 5000 Symbol Rate?

Pokud to totiž děláš podle návodu a jsi na síti UPC nebo na Karnevalu, kde digitál zavedlo až UPC, tak ti to nic nenajde, protože na této síti vše běží na jiných multiplexech než v bývalý síti Karnevalu, kromě jednoho multiplexu, který je společný.

Když nastavím u mě hodnoty, které jsou v návodu, tak mi to ukazuje také takhle nízkou úroveň.

Odesláno

do STB mi jde pouze 20 procent signálu.nejdou mi žádné programy.na STB při manuálním vyhledávání mi to napíše že signál není k dispozici.myslím si ,že se někdo na mě načerno napojil a odebral mi signál.

Odesláno

Jako kvalitu ma u tebe anologove vysilani ?

Nemas mezi zasuvkou UPC a STB nejake rozbocovace, zesilovace ci dalsi zasuvky a pod. ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

to nemám

Odesláno

A jakou máš analogovou nabídku, jsi od bývalého Karnevalu nebo UPC?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

jsem u karnevalu ted upc.technik přijede v pátek.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague